ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΜΠΟΥΡΑΝΙ)

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΜΠΟΥΡΑΝΙ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

25/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
105
αναλυτικά

Ελλάδα

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ
Start your journey

Σάββατο 25/2/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ μ’ ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδών. Συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας θα διακρίνουμε το φυσικό μεγαλείο της κοιλάδας. Φτάνοντας θα απολαύσουμε τα Αρχοντικά , το πράσινο και τις πηγές του χωριού. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Σβάρτς και το Λαογραφικό Μουσείο, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 26/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ – Τεχνική Λίμνη ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ όπου θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της λίμνης του Πολύφωτου και φτάνουμε στην γιορτινή ΚΟΖΑΝΗ για να παρακολουθήσουμε την Κοζανίτικη Αποκριά το πιο γνήσιο, λαϊκό και αυθεντικό έθιμο της πόλης που στηρίζεται στην αυθόρμητη συμμετοχή των κατοίκων, αναβιώνοντας μια παράδοση οι ρίζες της οποίας χάνονται στα βάθη του χρόνου. Οι εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται από ατμόσφαιρα ευθυμίας , σάτιρας, γέλιου και χορού στους δρόμους και στις πλατείες. Οι ντόπιοι τραγουδούν αποκριάτικα τραγούδια που σατιρίζουν καταστάσεις και πρόσωπα με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων και ομάδων μεταμφιεσμένων στην κεντρική πλατεία, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Επιστροφή αργά το απόγευμα στην ΛΑΡΙΣΑ.  Διανυκτέρευση.

 

Δευτέρα 27/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατασκευή  του‘’ ΜΠΟΥΡΑΝΙ ‘’ μέσα σ’ ένα πραγματικό γλέντι με τραγούδια και χορούς, με τα διάφορα φαλλικά ομοιώματα και τα πειράγματα των ντόπιων να κυριαρχούν, παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ  στάσεις καθ' οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 105 B/B

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν

2) το ξενοδοχείο ‘’ DIONISSOS ‘’ 3*** στην ΛΑΡΙΣΑ σε δίκλινα δωμάτια

3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ

4) Αρχηγό-Συνοδό

5) Φ.Π.Α.

 

Start your journey