Τριήμερο στη καταπράσινη Ευρυτανία!!

Τριήμερο στη καταπράσινη Ευρυτανία!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

27/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
105
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΟΥΣΟΣ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και από εκεί αφου ανηφορίσουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ θα προσπεράσουμε το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για να κατευθυνθούμε στο επιβλητικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ το οποίο εντυπωσιάζει τον επισκέπτη   καθώς είναι χτισμένο σε απόκρημνο βράχο.Παραμονή για γεύμα στην πανοραμική περιοχή.Κατόπιν επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.∆ιανυκτέρευση.

 


ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο ιστορικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ και στη συνέχεια για το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που βρίσκεται σε τοπίο περιτριγυρισμένο από έλατα και από εκεί για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ,παραμονή  για γεύμα στο διατηρητέο οικισμό με τα παραδοσιακά αρχοντικά και το ιστορικό μουσείο.Στη συνέχεια επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ .Το απόγευμα ελεύθεροι να απολαύσουμε τη βόλτα μας στη γραφική πόλη.∆ιανυκτέρευση.

 


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μια όμορφη διαδρομη μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο δρόμο προς το Λυχνό και αρκετά κοντά στην Υπάτη, συναντάμε την Ιερά Μονή Αγάθωνος, σε υψόμετρο 553 μέτρα στην πλαγιά του όρους «Οίτη». Κτισμένη τον 14ο-15ο αιώνα αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα βυζαντινής τεχνοτροπίας. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ επίσκεψη στο μνημείο Εθνικής αντίστασης και παραμονή για γεύμα στην όμορφη περιοχή.Επειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ ΕΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :  105,00  €   κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  135,00  €   μονόκλινο

 Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο APOLLONIO ,2 πρωινά μπουφέ,Αρχηγός – συνοδός,Φ.Π.Α.

Start your journey