ΤΟΣΚΑΝΗ – ΡΩΜΗ

ΤΟΣΚΑΝΗ – ΡΩΜΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

7 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 31/5 ● 24/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
535
αναλυτικά

Ιταλία

ΡΩΜΗ - ΤΟΣΚΑΝΗ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα - Εν Πλω

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η μέρα: Ανκόνα - Μοντεκάτινι

Άφιξη στην Ανκόνα επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Μοντεκατίνι. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4* .

 

3η μέρα: Μοντεκατίνι - Φλωρεντία

Πρωινό και αναχώρηση για τη Φλωρεντία όπου θα ξεναγηθούμε . Θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία. Τέλος επίσκεψη στην πινακοθήκη Ουφίτσι .Ελεύθερος χρόνος για καφέ - φαγητό.

 

4η μέρα: Μοντεκατίνι - Σαν Τζιμινιάνο -  Σιένα - Ρώμη 

Πρωινό και αναχώρηση μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο. Επόμενος σταθμός η Μεσαιωνική Σιένα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για τη Ρώμη . Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*

 

5η μέρα: Ρώμη – ξενάγηση πόλης   

Πρωινό και αναχώρηση για τη ξενάγηση πόλης . Κάντε μια ευχή ρίχνοντας ένα νόμισμα στην Φοντάνα Ντι Τρέβι που είναι ένα από τα πολλά αξιοθέατα της σημερινής μας ξενάγησης στην Αιώνια Πόλη. Σ’ αυτή την πόλη με τα πολλά ενδιαφέροντα θα ήταν μάταιη κάθε προσπάθεια περιγραφής. Γι’ αυτό περιοριζόμαστε στην απλή αναφορά μερικών αξιοθέατων χωρίς σειρά και χωρίς αξιολόγηση. Θα δούμε το ξακουστό Κολοσσαίο, την Αψίδα του Αγίου Κωνσταντίνου, το Αρματοδρόμιο του Μάξιμου, την πλατεία Βενετίας, το Βιτοριάνο και τις Ρωμαϊκές αγορές.

 

6η μέρα: Ρώμη - Ανκόνα

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.

 

7η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

Η ροή των εκδρομών, περιηγήσεων & ξεναγήσεων που περιγράφονται ανωτέρω ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. 

Start your journey