ΤΑΫΛΑΝΔΗ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΤΑΫΛΑΝΔΗ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Γιατι να πάτε: 
Από το χρυσό τρίγωνο του οπίου μέχρι τη διάσημη «παραλία», μπορείτε να ακολουθήσετε μία από τις κάτωθι προτάσεις μας και απολαύστε τον ομορφότερο συνδυασμό φυσικού πλούτου, εξωτισμού, αγορών, παραθερισμού, ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η χώρα του μασάζ και των ανέσεων ξέρει να χαλαρώνει τους επισκέπτες της σε τέτοιο βαθμό που μία επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή !

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

11 days

Αναχωρήσεις

16/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
1590
αναλυτικά

Ταϋλάνδη

Μπανγκόκ (2) - Πουκέτ (4) – Σιγκαπούρη (2)
Start your journey

1η μέρα Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό τη Σιγκαπούρη

 

2η Μέρα: Άφιξη & ξενάγηση Μπανγκόκ 

Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ  και ακολουθεί ξενάγηση πόλης με έμφαση τα ανάκτορα και το σύμπλεγμα ναών, με τον σμαραγδένιο και  ξαπλωτό Βούδα 45 μέτρων. Τ έλος θα σας δοθεί λίγος χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο το γύρω διάκοσμο των ναών, που η λεπτομέρεια τους, αγγίζει τη τελειότητα. 

 

3η-4η Μέρα: Μπανγκόκ / Προαιρετικές ελληνόφωνες εκδρομές: Αγιούταγια / Πλωτή αγορά Damnoen Saduak & γέφυρα του ποταμού Κβάι

Προαιρετικά, μπορείτε να συνεχίσετε για την ιστορική παλιά πόλη Αγιούταγια, κάνοντας επίσκεψη του ιστορικού πάρκου και βλέποντας τα θερινά ανάκτορα και τις τρεις Βουδιστικές στούπες.  Ο συνδυασμός της βλάστησης, των νερών και των μνημείων θα σας εντυπωσιάσουν. 

Ή κάνοντας μία ολοήμερη εκδρομή στη πλωτή αγορά Damnoen Saduak και στη γέφυρα του ποταμού Κβάι 110 χλμ δυτικά της Μπανγκόκ, θα συναντήσετε τη διασημότερη πλωτή αγορά του κόσμου κάνοντας βόλτα με μακρόστενες βάρκες παζαρεύοντας στη τοπική πλωτή αγορά. Μπορείτε να συνεχίσετε με επίσκεψη στο συμμαχικό νεκροταφείο και μουσείο Β' παγκοσμίου πολέμου, μέχρι να φτάσετε στη διασημότερη γέφυρα του κόσμου...αυτή του Ποταμού Κβάι…κάνοντας  μία στάση στα απομεινάρια μίας ιστορικής γέφυρας. Ένα τοπίο γεμάτο από παραδοσιακές βάρκες να κάνουν βόλτα τους τουρίστες, παράκτια εστιατόρια να εστιάζουν σε αυτό το τοπίο και μικρομάγαζα με ημιπολύτιμους λίθους...συνθέτουν την καλύτερη εικόνα για να κλείσετε την ημέρα σας.  Πτήση και διανυκτέρευση στο Πουκέτ.

 

5-8η Μέρα: Πουκέτ

Χρόνος ελεύθερος στο «μαργαριτάρι του νότου» Πουκέτ, κάνοντας και μία μοναδική εκδρομή στα παραδεισένια νησιά Πι Πι Λε & Πι Πι Ντον (γνωστά από το ταινία Παραλία)ή στο νησί του Τζέιμς Μοντ. Περιλαμβάνονται  στάσεις για γεύμα και κολύμπι, στα σημαντικότερα σημεία των νησιών.

Πτήση για Σιγκαπούρη. 

 

9η -11η μέρα: Σιγκαπούρη

Ξενάγηση πόλης και βόλτες  στους κήπους ορχιδέας &  Άβαταρ, μυθικό θαλάσσιο λέοντας, κινέζικη & ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη στο νησί Σεντόσα  για να δείτε το διάσημο σώου και το νυχτερινό σαφάρι. Check Out θα γίνει την 11η μέρα μεσημέρι και βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο.

 

12η μέρα: Πτήση Σιγκαπούρη - Αθήνα

 

Αναχώρηση 16/12 - 26/12

Κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο      € 1.590 με φόρους αεροδρομίων

Επιβάρυνση μονόκλινου € 550

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger)με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Boeing, με χρήση αποσκευής 20 κιλών (χωρίς φαγητό) 
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 
 • Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Προτεινόμενα  ξενοδοχεία 4* ή αντίστοιχα:

 • 2 νύχτες Μπανγκόκ – Windsor Suites & Convention 4*
 • 4 νύχτες Πουκέτ – Ramada Deevana Patong Hotel 4*
 • 2 νύχτες Σιγκαπούρη- Boss Hotel 4*

 

Σημειώσεις

Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες και δεν επιδέχεται αλλαγής στις διεθνής πτήσεις του… παρά μόνο εσωτερικά στη Ταϋλάνδη ●  Το πρόγραμμα είναι ατομικό με ελληνόφωνη ξενάγηση στη Μπανγκόκ, βόλτα για κολύμπι σε διάσημες παραλίες στο Πουκέτ και αγγλόφωνη ξενάγηση Σιγκαπούρης  ●  Για τη περίπτωση ελληνόφωνου συνοδού, απαιτούνται 15 άτομα ελάχιστη συμμετοχή και επιβάρυνση 180 ευρώ κατ’ άτομο.  ● Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ξενοδοχείων και προσθήκης εκδρομών … αν το επιθυμείτε. ●  

 

Ενδεικτικές πτήσεις της Scoot :

 • 16/12 Αθήνα 11.45-Σιγκαπούρη 04.30+1
 • 17/12 Σιγκαπούρη 06.55-Μπανγκόκ 08.25
 • 19/12 Μπανγκόγκ - Πούκετ
 • 23/12 Πουκέτ 18.55-Σιγκαπούρη 21.50 
 • 26/12 Σιγκαπούρη 03.00-Αθήνα 09.20     
Start your journey