ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Γιατι να πάτε: 
Τα Κύθηρα είναι ένα ιστορικό ελληνικό νησί. Λόγω της εξαιρετικά στρατηγικής του τοποθεσίας, έχει υπάρξει σταυροδρόμι για εμπόρους, ναυτικούς και κατακτητές. Έχει επηρρεαστεί από όλους τους κατακτητές του και σημάδια της επιρροής τους είναι φανερή στην αρχιτεκτονική των κτιρίων. Έχει πανέμορφες και καταγάλανες παραλίες, ιδανικές για αξέχαστες διακοπές. Θεωρείται το νησί της Αφροδίτης, συναγωνιζόμενο την Κύπρο όσο αφορά την πατρίδα και σημείο γέννησης της θεάς. Διοικητικά ανήκει στην Αθήνα, αν και πολύ κοντά στην Πελοπόννησο.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

21/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
130
αναλυτικά

ΚΥΘΗΡΑ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 06:30 πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ για τη παραλιακή  ΝΕΑΠΟΛΗ  όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ.Αφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου. Κατόπιν για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Το βράδυ παρακολούθηση των εορταστικών  εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει όλο το νησί  για να τιμήσει τη χάρη της Παναγίας.Διανυκτέρευση.


ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ . Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Έπειτα επίσκεψη  στον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ  με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη .Επιστροφή το απόγευμα  στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παναγία  με ζωντανή μουσική  από τον πολιτιστικο συλλογο .Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ : 

Μετά το πρωινό   επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ η οποία σήμερα πανηγυρίζει.  Κατόπιν θα  επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα  πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού.Κατόπιν για ΔΙΑΚΟΦΤΙ  παραμονή για  μπάνιο και γευμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ.Αφιξη και στη συνέχεια για     ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ και με ενδιάμεση στάση στον  ΙΣΘΜΟ φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ. 

Τιμή : 130,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 170,00
 € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  σε  ξενοδοχείο με 2 πρωινά μπουφέ, τα εισιτήρια των φέριμπότ, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),Αρχηγός -συνοδός.Φ.Π.Α. 

Start your journey