ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
155
αναλυτικά

ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΔΡΕΠΑΝΟ - ΛΥΓΙΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., στάση σε καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ για την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας και την όμορφη παραλία ΔΡΕΠΑΝΟΥ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία της ΛΥΓΙΑΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές, ενώ διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα καταλήγουμε και πάλι στο λιμανάκι της ΠΑΡΓΑΣ, σχετική παραμονή - επίσκεψη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

 

3Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Θα φθάσουμε στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ, απέναντι από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το γνωστό νησί του ΩΝΑΣΗ. Προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο και ακολουθώντας στη συνέχεια μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό κόλπο, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, για ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΡΙΟ, όπου με μια ακόμη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, θα φθάσουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
Dimitra 3* 155€ 140€ 205€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο DIMITRA 3* στην παραλία της Λυγίας.
  • *2 πρωινά.
  • *2 δείπνα.
  • *Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φόρος διαμονής.
  • *Φ.Π.Α.
Start your journey