ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

24/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
215
αναλυτικά

Ελλάδα

‘’ ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Start your journey

Παρασκευή 24/2/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδών. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και φτάνουμε στις ΣΕΡΡΕΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ‘’ στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 25/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, γνωστό από την αντίσταση των ελλήνων στην γερμανικές μεραρχίες. Συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα με τελικό προορισμό την λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 26/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάιντς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) στην περιοχή της Λίμνης. Κατόπιν για  ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και στην συνεχεία θα παρακολουθήσουμε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

K. Δευτέρα 27/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, στάση. Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο (‘’ OLYMPUS THEA BOUTIQKE ‘’ 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί, προσφορά του γραφείου μας.  Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ’ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 215 H/B

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν

2) το ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στις ΣΕΡΡΕΣ

3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ

4) τα 3 Δείπνα σε μπουφέ

5) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

6) Αρχηγό - Συνοδό

7) Φ.Π.Α.

Start your journey