Σπέτσες - Ύδρα - Ερμιόνη - Ναύπλιο

Σπέτσες - Ύδρα - Ερμιόνη - Ναύπλιο

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

30/08, 07/09

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
153
αναλυτικά

Σπέτσες - Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών - Ύδρα - Ναύπλιο
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών - Κοιλάδα - Πόρτο Χέλι

 

Αναχώρηση μέσω της γραφικής διαδρομής Λουτρών Ωραίας Ελένης. Πρώτη στάση λίγο πριν τη Νέα Επίδαυρο, στη Δήμαινα, για να επισκεφθούμε τη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Συνεχίζουμε για την Κοιλάδα, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Ακολουθεί το Πόρτο Χέλι για γεύμα. Άφιξη στην Πετροθάλασσα, τακτοποίηση στο Ermioni Club 3*. Δείπνο.

 

2η ΗΜΕΡΑ

Σπέτσες - (Εορτασμός Αρμάτας για την αναχώρηση 7/9)

 

Πρωινό και χρόνος για μπάνιο. Το μεσημέρι γεύμα, ξεκούραση και το απόγευμα μεταφορά στις Σπέτσες με ναυλωμένο καράβι, για να παρακολουθήσουμε τον εορτασμό της ετήσιας Αρμάτας. Πρόκειται για μια εβδομάδα πολιτιστικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων αφιερωμένη στη μεγαλειώδη νίκη των Ελλήνων έναντι των Τούρκων στα νερά των Σπετσών, μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές του Αγώνα του 1821. Αποκορύφωμα η αναπαράσταση της πυρπόλησης ομοιώματος της Τουρκικής ναυαρχίδας. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο της Μπουμπουλίνας. Επιστροφή στο Πόρτο Χέλι και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

 

3η ΗΜΕΡΑ

Σπέτσες - Ύδρα (προαιρετικά)

 

Πρωινό και αναχώρηση για την αρχοντική Ύδρα (προαιρετικά). Θα μας εντυπωσιάσουν τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, το παλιό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα πέντε μοναστήρια, οι 300 εκκλησίες, η Ναυτική Σχολή. Χρόνος για καφέ και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η ΗΜΕΡΑ

Ναύπλιο - Αθήνα

 

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο φρούριο, το Παλαμήδι (αν είναι ανοιχτό), ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της Βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής. Στη συνέχεια θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, την παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και την Πλατεία Συντάγματος με τα παραδοσιακά καφέ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

Start your journey