ΣΚΥΡΟΣ

ΣΚΥΡΟΣ

Γιατι να πάτε: 
Τριήμερο στην Ανεμόεσσα νεράιδα !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
140
αναλυτικά

ΣΚΥΡΟΣ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ:

Αναχώρηση 06:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ  στάση,κατόπην γία Ερέτρια εν συνεχεία για ΚΥΜΗ  επιβίβαση στο φερριμπότ  και αναχώρηση για ΣΚΥΡΟ. Αφιξη στο γραφικό λιμάνι του νησιού και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας  αλλα και τη θέα της στη καστροπολιτεία.Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την όμορφη πόλη της  ΣΚΥΡΟΥ που μαγεύει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχο του   Κάστρου. Παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ:

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τη ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από ΑΤΣΙΤΣΑ, ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο.   Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για τις τελευταιες αγορές μας και βόλτες μας στο νησι αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Αφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :140 ,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή :190,00 € μονόκλινο

 

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο ΜΕΛΙΚΑΡΙ/ΑΝΤΖΕΛΑ ,2 πρωινά μπουφέ ,τα εισιτήρια των φέρριμπότ ΚΥΜΗ-ΣΚΥΡΟΣ-ΚΥΜΗ,φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16), Αρχηγός συνοδός,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,Φ.Π.Α. 

Start your journey