Σκυριανό Καρναβάλι

Σκυριανό Καρναβάλι

Γιατι να πάτε: 
Early Booking έως 31/1

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

25/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
165
αναλυτικά

Ελλάδα

ΣΚΥΡΟΣ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΣΚΥΡΟΣ: 

Αναχώρηση στις 6.15 π.μ. το πρωί για την παραλία Κύμης με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο φέρυ - μπότ και απόπλους για τα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ΜELIKARI. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, μετάβαση στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους στην εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΣΚΥΡΟΣ: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, την παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Παραμονή στη ΧΩΡΑ μέχρι το απόγευμα που ολοκληρώνονται τα δρώμενα και οι εκδηλώσεις της αποκριάς που οργανώνει κάθε χρόνο ο τοπικός Δήμος, με ξεχωριστό χρώμα και πολύ κέφι, με τα Διονυσιακά έθιμα του Γέρου, της Κορέλας και του Φράγκου, αλλά και της «Τράτας» με τις αυτοσχέδιες υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και απαγγελίες σατυρικών στίχων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε ταβέρνα, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΣΚΥΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ: 

Πρωινό και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με τη ΧΩΡΑ, γιορτάζοντας τα κούλουμα, στην κεντρική πλατεία με παραδοσιακές φορεσιές, νηστίσιμους μεζέδες, παραδοσιακές σπεσιαλιτέ του νησιού και υπαίθριο γλέντι. Αμέσως μετά αναχώρηση για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση (15.00 μ.μ.) για το λιμάνι της Κύμης. 'Αφιξη και συνεχίζουμε για την πόλη της Χαλκίδας, όπου θα έχουμε μικρή στάση, πριν καταλήξουμε στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών Μονόκλινο
Melikari 3* 175€ 150€ 225€
165€*
*Η τιμή αφορά κράτησεις με προκαταβολή έως 31/1/17

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MELIKARI 3*.
  • 2 πρωινά
  • 2 δείπνα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey