ΣΙΦΝΟΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ

ΣΙΦΝΟΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ

Γιατι να πάτε: 
4 ήμερο στις Δυτικες Κυκλαδες

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

8/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
190
αναλυτικά

ΣΙΦΝΟΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ
Start your journey

1η μέρα :Συγκέντρωση νωρίς το πρωί  στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στην ΣΙΦΝΟ. Αφιξη στο λιμάνι της ΣΙΦΝΟΥ τις όμορφες ΚΑΜΑΡΕΣ με την όμορφη παραλία και τη γραφική αγορά και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.


2η μέρα:Μετα το πρωινό αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού, την ΑΠΠΟΛΛΩΝΙΑ, που θα σας συναρπάσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της. Κάτασπρα σπίτια, γραφικές εκκλησίες και πλακόστρωτα σοκάκια συνθέτουν της εικόνα του κυκλαδίτικου οικισμού. Παραμονη και  επίσκεψη στην εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΥΡΑΝΟΦΟΡΑΣ και το Λαογραφικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το  ΚΑΣΤΡΟ, χωριό χτισμένο σε ύψωμα στην ανατολική πλευρά του νησιού και παλιά πρωτεύουσα της ΣΙΦΝΟΥ. Εν συνεχεία για ΑΡΤΕΜΩΝΑ στάση στον όμορφο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά και τις εκκλησίες και συνεχίζουμε για την γραφικότερη γωνιά των Κυκλάδων, τη μικρή χερσόνησο της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ. για να  επισκεφτούμε το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ.  Ο γύρος του νησιού συνεχίζεται με επόμενη στάση την αμμουδερή παραλία του  ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα αλλά  και για επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. Το απόγευμα επιστροφή στις ΚΑΜΑΡΕΣ. Διανυκτερευση.


3η μέρα:Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος στη διάθεση η εναλλακτικά σας προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στη πανέμορφη ΣΕΡΙΦΟ.Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το νησί των Κυκλωπων Πρώτος μας σταθμός ο Πλατύς Γιαλός,μια πανέμορφη παραλία όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και για το μεσημεριανό μας φαγητό.Το απόγευμα και αφού περάσουμε  από τα ιστορικά μεταλλεία του νησιού  μας περιμενει η γοητευτική Χώρα (ή Σέριφος), η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 200 μ. και εντυπωσιάζει με το επιβλητικό Κάστρο της αλλά και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Κωσταντίνου που βρίσκεται στην κορυφή . Επισκεψη στο Λαογραφικό μουσείο και χρόνος για τις αγορές μας πριν επιβιβαστούμε στο πλοίο και επιστρέψουμε στη ΣΙΦΝΟ.Διανυκτέρευση.


4η μέρα:Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την μυκηναϊκη Ακρόπολη του Αγ.Ανδρέα,κατόπιν χρόνος ελέυθερος για τις τελευταίες αγορές στις γραφικές ΚΑΜΑΡΕΣ και στη συνεχεια αναχώρηση για το λιμάνι της ΣΙΦΝΟΥ, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 190,00  € κατ άτομο σε δίκλινο  δωμάτιο 
Τιμή : 260,00 € σε μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 25/8.
Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση  30€.

Περιλαμβάνονται:
Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΙΦΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ σε οικονομική θέση,3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε   ξενοδοχείο 3*στις ΚΑΜΑΡΕΣ,το τοπικό λεωφορείο για τις εκδρομές στην ΣΙΦΝΟ,φόρο διαμονής(άρθρο53 v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 

856
 

Start your journey