ΣΕΡΡΕΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

ΣΕΡΡΕΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

25/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
188
αναλυτικά

ΣΕΡΡΕΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και προσπερνώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στις ΣΕΡΡΕΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός το ΣΠΗΛΑΙΟ του ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΓΓΙΤΗ, το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο στον κόσμο. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα σπήλαια της Ελλάδας, με το μήκος των διαδρομών του να φθάνει τα 3 χιλιόμετρα. Τελευταίος σταθμός η πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, πριν επιστρέψουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό επίσκεψη στο ιστορικό ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, αμέσως μετά θα φθάσουμε στη γνωστή λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παραμονή, επίσκεψη και επιστροφή για μια ακόμη σημαντική επίσκεψη στην κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και μια βόλτα προαιρετικά με βάρκα στη λίμνη (καιρού επιτρέποντος) θα κλείσει την ημέρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στους πρόποδες Ολύμπου. Προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα του Λιτοχώρου και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Start your journey