Σέρρες - Σαντάνσκι - Λίμνη Κερκίνης

Σέρρες - Σαντάνσκι - Λίμνη Κερκίνης

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

28/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
165
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες - Σαντάνσκι - Λίμνη Κερκίνης
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και προσπερνώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στις ΣΕΡΡΕΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 
 
Πρωινό επίσκεψη στο ιστορικό ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ και συνεχίζουμε για τη γνωστή λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Στο χρόνο παραμονής μας θα έχουμε τη δυνατότητα για περιπάτους γνωριμίας και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, δείπνο, διανυκτέρευση.
 
 
3Η ΗΜΕΡΑ: 
 
Πρωινό και μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στο Ακριτοχώρι Σερρών, με μοναδική θέα στη λίμνη της Κερκίνης και το όρος Μπέλες. Ακολουθεί επίσκεψη στην κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και μια βόλτα προαιρετικά με βάρκα στη λίμνη (καιρού επιτρέποντος), θα κλείσει την ημέρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
 

4Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στους πρόποδες του Ολύμπου. Προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα του Λιτοχώρου και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

 

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό* Μονόκλινο
Philippos Xenia 4* 165€ 145€ 240€
*σε τρίκλινο (2-12 ετών)

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ.
  • Τρία πρωινά.
  • Τρία δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey