ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

24/5

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
545
αναλυτικά

ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Ρώμη - Σιένα - Σαν Τζιμινιάνο Μοντεκατίνι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Ρώμη με την AEGEAN AIRLINES ή την ALITALIA. Άφιξη και αναχώρηση και για την Μεσαιωνική Σιένα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo. Η σημερινή εμπειρία συνεχίζεται με την επίσκεψη γνωριμίας στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο. Τέλος άφιξη στο Μοντεκατίνι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο.

 

2η μέρα: Μοντεκατίνι - Φλωρεντία – ξενάγηση πόλης

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φλωρεντία. Άφιξη στη Φλωρεντία όπου θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία. Ελεύθερος χρόνος για καφέ - φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.

 

3η μέρα: Μοντεκατίνι - Λούκα - Πίζα - Ρώμη

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική Πίζα όπου θα περιηγηθούμε. Επόμενη μας επίσκεψη η κουκλίστικη και πολύ γνωστή Λούκα, που περιβάλλεται από τα ισχυρά αμυντικά της τείχη. Εδώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε, στα γραφικά της στενά, με τα παλαιά αρχοντικά και την παλαιά οβάλ πλατεία. Τέλος άφιξη στη Ρώμη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο.

 

4η μέρα: Ρώμη ξενάγηση πόλης

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την  ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. Δείπνο

 

5η μέρα: Ρώμη Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

ΠΤΗΣΕΙΣ:

Start your journey