ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΣΑΤΙΑ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΣΑΤΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 14/4 ● 18/4 ● 27/4 ● 2/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
445
αναλυτικά

Γερμανία

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Φρανκφούρτη - Στρασβούργο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA. Άφιξη και αναχώρηση για το Στρασβούργο όπου θα περιηγηθούμε. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της Notre Dame με ύψος 142μ., αλλά & το εντυπωσιακό Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στην γνωστή κουκλίστικη “Μικρή Γαλλία” με τα ξύλινα σπιτάκια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup. (www.hilton.com ).

 

2η μέρα: Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν. Η ξακουστή αυτή λουτρόπολη είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά & το Καζίνο, κτίριο “κόσμημα” της πόλης, με τους ολάνθιστους κήπους & τον ποταμό Όος που την διαρρέει.

 

3η μέρα: … δρόμος του κρασιού Εγκισέμ Κολμάρ & Ρίκβιρ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό χωριό Eguisheim. Βρίσκεται «απλωμένο» γύρω από ένα φρούριο του 8ου αιώνα και έχει αλλάξει ελάχιστα τους τελευταίους πέντε αιώνες. Το χωριό οχυρώθηκε για πρώτη φορά το 1257 και τον 16ο αιώνα κατασκευάστηκαν στενά πέτρινα σοκάκια σε κύκλους, δίνοντας στο Eguisheim έναν μοναδικό χαρακτήρα. Το κλίμα της περιοχής είναι ιδανικό για αμπελοκαλλιέργεια. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας στη καρδιά της Αλσατίας, θα φτάσουμε στην γοητευτική πόλη του Κολμάρ, που είναι πλούσια σε μεσαιωνική και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, και για την περίφημη Μικρή Βενετία. Τέλος θα καταλήξουμε στο χωριό Ρίκβιρ Έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό κυρίως για την αρχιτεκτονική των κτιρίων του 16ου αιώνα, που μοιάζουν ανέπαφα, και των τειχών που το περιβάλλουν.

 

4η μέρα: στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες & Triberg

Πρόγευμα & προορισμός μας ο Μέλανας Δρυμός. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες & πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου & θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτος με ψηλά κωνοφόρα δέντρα & ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Το οδοιπορικό θα καταλήξει αρχικά στην “πνιγμένη” στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στη συνέχεια στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας στην περιοχή Τρίμπεργκ.

 

5η μέρα: Στρασβούργο - Φρανκφούρτη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη Περιήγηση στην πόλη που εκτός από έδρα του Χρηματιστηρίου, τραπεζών και πολιτιστικό κέντρο της Γερμανίας θεωρείται δίκαια το “Μανχάταν” του Μάιντ. Λίγος χρόνος για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο Zeil και στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. 

Πτήσεις:

Start your journey