Πύλος - Μεθώνη

Πύλος - Μεθώνη

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
259
αναλυτικά

Αρχαία Μεσσήνη - Πύλος - Μεθώνη - Φοινικούντα - Παλάτι του Νέστορα - Γιάλοβα - Καλαμάτα
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην σπουδαία πόλη της Αρχαίας Μεσσήνης. Θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό - δώρο του γραφείου μας. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο Sunrise Village 4*, στο Πεταλίδι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ

Πύλος - Μεθώνη - Φοινικούντα

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη και γραφική Πύλο, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους, με ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας στο ψηλότερο σημείο της. Επόμενος σταθμός η Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το Ενετικό κάστρο με το Μπούρτζι (αν είναι ανοιχτό). Συνεχίζουμε για καφέ στην τουριστική Φοινικούντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Παλάτι του Νέστορα - Γιάλοβα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χώρα, όπου θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο. Στη συνέχεια, ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στον αρχαιολογικό χώρο του Ανακτόρου του Νέστορος. Μετάβαση στη Γιάλοβα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

 

 

4η ΗΜΕΡΑ

Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας Καλαμάτα και το ιστορικό της κέντρο. Θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις μας με την πολιούχο Υπαπαντή. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στην παλιά πόλη, με τα στενά δρομάκια και τα καταστήματα. Επίσκεψη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, μοναδικό στο είδος του. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Start your journey