Πρωτομαγιά στη Β.Ήπειρο & στα Ζαγοροχώρια με διαμονή στο υπερπολυτελές Epirus Palace 5* !!

Πρωτομαγιά στη Β.Ήπειρο & στα Ζαγοροχώρια με διαμονή στο υπερπολυτελές Epirus Palace 5* !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

28/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
195
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ –ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ-ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ-ΜΕΤΣΟΒΟ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

 

Αναχώρηση 07.00πμ.απόΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ (Εο) στάση και από εκεί διασχίζουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ και για ΜΠΙΖΑΝΗ για να επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη .Στη συνεχεία για το ξενοδοχείο μας.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ: 

 

Πρωινό και αναχώρηση για τα ελληνοαλβανικά σύνορα της ΚΑΚΑΒΙΑΣ(απαραίτητα διαβατήρια ή ταυτότητες νέου τύπου) . Μετά τον έλεγχο εισερχόμαστε στη Βόρεια Ήπειρο και θα κάνουμε μια πρώτη στάση στο χωριό ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ όπου και το νεκροταφείο με τους τάφους των Ελλήνων στρατιωτών που συμμετείχαν στο έπος της Αλβανίας.Κατόπιν θα κατευθυνθούμε στην πανέμορφη παραλιακή πόλη των Αγίων Σαράντα, με το βυζαντινό κάστρο να δεσπόζει με εκπληκτική θέα προς την Κέρκυρα, τη λίμνη Βοθρωτού και τα περίφημα Διαπόντια νησιά. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη με το έντονο ελληνικό στοιχείο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το καταπράσινο  ΖΑΓΟΡΙ με πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά το όμορφο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ. Εν συνεχεία για  το ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ το  όμορφο αντιπροσωπευτικό χωριό του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Χρόνος για γεύμα και στη επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)με το γραφικό νησάκι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ: 

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού για ΜΕΤΣΟΒΟ,παραμονή στο αρχοντικό κεφαλοχώρι της Πίνδου για επίσκεψη στο Μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ και την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και από εκεί συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ,ΤΡΙΚΑΛΑ παραμονή για γεύμα και βόλτα στην όμορφη πόλη του ΛΗΘΑΙΟΥ.Το απόγευμα επιστροφή μεσω ΔΟΜΟΚΟΥ και με ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  195,00   €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  280,00   €  μονόκλινο

 Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο EPIRUS PALACE 5* , 3 πρωινά & 3 δείπνα σε μπουφέ, αρχηγός/συνοδός,Φπα.Σημείωση :

 

Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο  για την καλύτερη εξέλιξητης εκδρομής, χωρίς καμιά απολύτως παράλειψη.
 

Start your journey