Πρωτομαγιά στην αρχόντισσα του Ιονίου!!

Πρωτομαγιά στην αρχόντισσα του Ιονίου!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

28/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
170
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ
Start your journey

ΠΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

 

Αναχώρηση 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ0 7:20 ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για να φθάσουμε στην Αμφιλοχία για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό κόλπο και μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ (υποθαλάσσια σήραγγα) μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο, διανυκτέρευση.


ΣΑΒΒΑΤΟ: 

 

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ  το εντυπωσιακό ανάκτορο και αγαπημένος τόπος διαμονής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας  Σίσσυ η οποία επέβλεψε προσωπικά τη κατασκευή του αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε κάθε γωνιά του  κτιρίου.Κατόπιν για το ΚΑΝΟΝΙ και από εκεί για το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, τον καταπράσινο  βράχο ο οποίος  καταμεσής της θάλασσας, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού με το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας . Χρόνος ελεύθερος στη πόλη για γεύμα και το απόγευμα βόλτα στις κοσμοπολίτικες ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ όπου μπορούμε να επισκεφτούμε το μουσείο θαλάσσης η να κάνουμε τον περίπατο μας στην όμορφη παραλία της περιοχής.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για όμορφη διαδρομή προς το βόρειο τμήμα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ  περνώντας από  ΥΨΟΣ , ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ και από εκεί για στάση στο όμορφο ψαροχώρι της ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ που είναι και το εγγύτερο κομμάτι του νησιού με τις απέναντι αλβανικές ακτές.Στη συνέχεια για τη παραλιακή ΡΟΔΑ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη και  ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στη ΣΠΙΑΝΑΔΑ όπου μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας στο φημισμένο ΛΙΣΤΟΝ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ: 

 

Πρόγευμα και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας κάνοντας μια ενδιάμεση επίσκεψη στη χιλιοτραγουδισμένη και αμφιθεατρική ΠΑΡΓΑ και συνεχίζουμε  για ΠΡΕΒΕΖΑ  ΑΚΤΙΟ  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα προαιρετικά .Κατόπιν για Αντίρριο  Ρίο και με   ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε AΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Τιμή : 170,00   €   κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 230,00   €   μονόκλινο

 

 

Περιλαμβάνονται:  

 

Μεταβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Royal 3* , 3 πρωινά μπουφέ, 3 δείπνα,Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα,Αρχηγός συνοδός,Φ.Π.Α

Start your journey