ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Γιατι να πάτε: 
ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE (ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ( EXTRA ANAΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

13/7 ● 20/7 ● 24/7 ● 27/7 ● 3/8 ● 10/8 ● 17/8 ● 24/8 ● 31/8 ● 7/9 ● 14/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
245
αναλυτικά

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Start your journey

1η μέρα 

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Γεύμα σε μπουφέ. Απόγευμα ελεύθερο. Όσοι επιθύμουν μπάνιο στην παραλία του Λαγανά.  Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της  Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

2η μέρα 

Πρόγευμα (μπουφέ) και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι .  Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενέπνευσθη τον ύμνο στην Ελευθερία . Αναχώρηση για την πανέμορφη παραλία του Αλικανά παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα (μπουφέ).  Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ) και στην συνέχεια μετάβαση σε ταβέρνα με  Ζακυνθινές καντάδες (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ). Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό(προαιρετικο) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές ( προαιρετικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο,  Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ) και αναχώρηση για την πόλη της Ζακύνθου, προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο και επίσκεψη Μουσείων. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε  το χωριό Αργάσι, όπου βρίσκεται ο Πύργος του Δομενεγίνη εκεί κρύψανε τον Κολοκοτρώνη, μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας.  Αναχώρηση για τον Βασιλικό με τις πανέμορφες παραλίες, Πόρτο Ζόρο, Άγιος Νικόλαος, Πόρτο Ρώμα, Γέρακα, άφιξη στην μοναδική παραλία με τα καταγάλανα και πεντακάθαρά νερά Μπανάνα, παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα (μπουφέ). Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο.  Στη συνέχεια επίσκεψη στην πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα 

Μετά το πρόγευμα (μπουφέ),  πορεία προς το νότιο τμήμα του νησιού προσπερνώντας τον ΛΑΓΑΝΑ για να επισκεφτούμε την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή για μπάνιο στην όμορφη παραλία  γνωστή για τις γαλάζιες σπηλιές και τον  βιότοπο της careta careta, προαιρετικά με καΐκι ξενάγηση στον κόλπο του Λαγάνα, Μαραθονήσι, όπου μπορούμε να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν. Κατόπιν επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας, για το μεσημεριανό μας γεύμα (μπουφέ)  και στη συνέχεια για το λιμάνι, επιβίβαση στο ferry boat για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή στην  ΑΘΗΝΑ.

 

  * Το δικαιούμενο γεύμα της τρίτης ημέρας μεταφέρεται στην πέμπτη ημέρα της αναχώρησης!

Τιμή συμμετοχής:  Αναχωρήσεις   από 13/7 εώς και αναχώρηση 27/7  & από 24/8 εώς 14/9

Τιμή κατ’ άτομο σε:

δίκλινο/τρίκλινο :  245 €

Μονόκλινο  325 €

Παιδικό 6-12 ετών  80 € (δωμάτιο γονέων )

 

Τιμή συμμετοχής:  Αναχωρήσεις   από 31/7 εώς και 20/8

Τιμή κατ’ άτομο σε:

δίκλινο/τρίκλινο :  265 €

Μονόκλινο  345 €

Παιδικό 6-12 ετών  80 € (δωμάτιο γονέων )


ΑLL INCLUSIVE 


Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Εισιτήρια ferry boat Κυλλήνη –Ζάκυνθο- Κυλλήνη

4 Διανυκτερεύσεις στο πολύτελες ξενοδοχείο 4 αστέρων Majestic Hotel & Spa στο Λαγανά 

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ

4 Γεύματα, 4 Δείπνα  σε πλούσιο μπουφέ με απεριόριστα ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, καθόλη την διάρκεια της ημέρας

Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος  (ως μη προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό

 Αρχηγός

 Ασφάλεια ΦΠΑ

 

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 3 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

 

133

Start your journey