ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Γιατι να πάτε: 
ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE (ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ( EXTRA ANAΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

17/7 ● 24/7 ● 31/7 ● 7/8 ● 14/8 ● 21/8 ● 27/8 ● 4/9 ● 11/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
205
αναλυτικά

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Start your journey

1η μέρα 

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε μπουφέ. Απόγευμα ελεύθερο. Όσοι επιθύμουν μπάνιο στην παραλία του Λαγανά. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

2η μέρα 

Πρόγευμα (μπουφέ) και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενέπνευσθη τον ύμνο στην Ελευθερία . Αναχώρηση για την πανέμορφη παραλία του Αλικανά παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα (μπουφέ). Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ) και στην συνέχεια μετάβαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ). Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό(προαιρετικο) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές ( προαιρετικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο,  Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα 

Πρόγευμα (μπουφέ). Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μπόχαλη με την πανοραμική θέα όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο Κάστρο. Επίστροφή στο ξενοδοχείο.  Μετά το μεσημεριανό μας γεύμα, αποχαιρετώντας την όμορφη Ζάκυνθο και αφού ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε κάποιο από τα πανέμορφα μέρη της, αναχωρούμε για την Αθήνα.

 

 * Το δικαιούμενο γεύμα της τρίτης ημέρας μεταφέρεται στην τέταρτη ημέρα της αναχώρησης!

Τιμή συμμέτοχης :  Αναχωρήσεις  από 17/7 , 24/7 ,27/8, 4/9,11/9

Τιμή κατ’άτομο σε:

δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο 205€  

Μονόκλινο                         265 €

Παιδικό 6-12 ετών 75 €  (δωμάτιο γονέων)

 

Τιμή συμμετοχής :  Αναχωρήσεις  31/7,7/8,14/8,21/8

Τιμή κατ’άτομο σε:

δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο   219              

Μονόκλινο 279 

Παιδικό 6-12 ετών 75€   (δωμάτιο γονέων)


Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Εισιτήρια ferry boat Κυλλήνη –Ζάκυνθο- Κυλλήνη

3 Διανυκτερεύσεις στο πολύτελες ξενοδοχείο 4 αστέρων Majestic Hotel & Spa στο Λαγανά

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ

3 Γεύματα, 3 Δείπνα σε πλούσιο μπουφέ με απεριόριστα ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, καθόλη την διάρκεια της ημέρας

Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό

 Αρχηγός

 Ασφάλεια ΦΠΑ

 

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 3 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

 

133

 

Start your journey