ΠΑΣΧΑ στο πολυτελές «ΑΤHOS PALACE» 4****-ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΑΣΧΑ στο πολυτελές «ΑΤHOS PALACE» 4****-ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

26/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓ. ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Start your journey

Μ. ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Eν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και φτάνουμε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ του ξενοδοχείου που βρίσκεται στους καταπράσινους κήπους του. Δείπνο(μπουφέ). Διανυκτέρευση.

 

 

 

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓ. ΟΡΟΣ και να δουν μερικά Μοναστήρια παραλιακά). Επιστροφή μέσω ΑΡΝΑΙΑΣ – ΠΟΛΥΓΥΡΟ στάση και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην εκκλησία του ξενοδοχείου, που θα συνοδευτεί με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Δείπνο(σερβιρισμένο) υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 28/4/2019

Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, το πλούσιο μπουφέ με μεζεδάκια και ούζο και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και χορευτικά συγκροτήματα του ξενοδοχείου. Πασχαλινό γεύμα(σερβιρισμένο). Το απόγευμα θα κάνουμε το γύρο της χερσονήσου ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. Περνάμε από ΣΙΒΗΡΗ – ΛΟΥΤΡΑ και στο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ θα κάνουμε στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

Δευτέρα 29/4/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου ΣΙΘΩΝΙΑΣ. Περνάμε από ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ – ΣΑΡΤΗ στάση. Εν συνεχεία για ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ - Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στους προαύλιους χώρους του ξενοδοχείου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

Τρίτη 30/4/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα επισκεφτούμε τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στην πλατεία Αριστοτέλους την στάση μας . Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

4 ΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 185 Η/Β

 

 

5 ΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 230 Η/Β

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν,

2) το ξενοδοχείο «ATHOS PALACE» 4**** στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε δίκλινα δωμάτια,

3) τα 4 πρωινά σε μπουφέ,

4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής,

5) το Αναστάσιμο Δείπνο,

6) το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα,

7) το Δείπνο της Δευτέρας,

8) Αρχηγό – Συνοδό,

9) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,

10) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),

11) Φ.Π.Α.

Start your journey