ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

27/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
130
αναλυτικά

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΒΟΛΟΣ
Start your journey

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:   

Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντοµη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα κατηφορίσουμε για ΒΟΛΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση


KYΡIAKH  ΠΑΣΧΑ:

Πρωινό και μια ενδιαφέρουσα  διαδρομή ξεκινάει για τα πηλιορείτικα χωριά. Τα ΧΑΝΙΑ το υψηλότερο χωριό του  Πηλίου θα είναι ο πρώτος μας σταθμός για σήμερα και συνεχίζουμε τη πανοραμική περιήγηση μας μέσα από τη ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ και το ΑΝΗΛΙΟ για να καταλήξουμε στον ΚΙΣΣΟ. Ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με μοναδική θέα στο ΑΙΓΑΙΟ, όπου και παραμονή για το πασχαλινό μας  γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ  και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:   

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μια ενδιαφέρουσα διαδρομή  ανεβαίνουμε στις ΜΗΛΙΕΣ ,το όμορφο κεφαλοχώρι και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή και στη συνέχεια για ΒΥΖΙΤΖΑ,χωριό γνωστό για τη χαρακτηριστική πηλιορειτική αρχιτεκτονική .Κατόπιν στην όμορφη παραλία ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα εχουμε παραμονή για γεύμα  και στη συνεχεια παιρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδον στάση  στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) και απο εκει για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 130,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 1
70,00 € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται : Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALEXANDROS 3* ,2 πρωινά μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα ,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Start your journey