ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
180
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ–ΜΕΤΕΩΡΑ-TΡΙΚΑΛΑ ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ -ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ
Start your journey

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και στη συνέχεια για την όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ την οποία διασχίζει ο ποταμός ΛΗΘΑΙΟΣ.Παραμονή στη παλιά πόλη,το ιστορικό ΒΑΡΟΣΙ όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα.Κατόπιν για τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Άφιξη και τακτοποίηση.Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Δείπνο με νηστίσιμα Διανυκτέρευση.


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση  και μέσω όμορφης διαδρομής από την οροσειρά του ΚΟΖΙΑΚΑ επισκεπτόμαστε το ορεινό ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ και στη συνέχεια για  ΠΕΡΤΟΥΛΙ ,παραμονή στον καταπράσινο λιβαδότοπο όπου και το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο και μετά για ΕΛΑΤΗ,- όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα-όπου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα.Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων  και την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί   συνεχίζουμε για ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και στη γραφική πλατεία με το ψήσιμο των αρνιών θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα . Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε προς ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αφού προσπεράσουμε τα χωριά ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ και ΜΟΣΧΑΤΟ φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για Φράγμα στάση για να θαυμάσουμε το επιβλητικό τεχνικό έργο και από εκεί για ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ,όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με υπέροχη θέα στην λίμνη. Επειτα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής περνώντας από ΔΟΜΟΚΟ και με μια τελευταία στάση στη ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) θα φτάσουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή  : 180,00  € κατάτομο στο δίκλινο δωμάτιο

Τιμή  : 240,00  € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAMISSI 4*,3 πρωινά μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο, Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα,Αρχηγός συνοδός,Φ.Π.Α.

Start your journey