ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ATHOS PALACE 4*”

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ATHOS PALACE 4*”

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓ.ΟΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Start your journey

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07.00 πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) γεύμα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  και συνεχίζουμε για την πρώτη χερσόνησο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ και την όμορφη  ΚΑΛΛΙΘΕΑ όπου και το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία του ΑΤΗOS PALACE που θα λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ όπου θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας στο ΑΓ.ΟΡΟΣ για να θαυμάσουμε εν πλώ τα ιστορικά αγιορείτικα μοναστήρια. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε μέσω γραφικής διαδρομής προσπερνώντας τις πολιτείες ΙΕΡΙΣΣΟ , ΑΡΝΑΙΑ και ΠΟΛΥΓΥΡΟ για να φτάσουμε το απόγευμα στο  ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην εκκλησία του ξενοδοχείου και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με  ζωντανή μουσική.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: 

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να απολαυσουμε το πασχαλινό γλέντι που θα ξεκινησεί στο ξενοδοχείο μας με εναν πλούσιο μπουφέ με  πολλά μεζεδάκια και ούζο και θα συνεχιστεί με  το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιων ενώ η  ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα θα κρατησουν αμείωτο το κέφι με τραγούδι και χορό. Το απόγευμα βόλτα για κάφε  στα όμορφα Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γύρο της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ξεκινώντας με μια στάση στη ΣΑΡΤΗ,το γραφικό θέρετρο και ύστερα για ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ,μια όμορφη παραλιακή κωμόπολη αμφιθεατρικά χτισμένη στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου της ΣΙΘΩΝΙΑΣ όπου θα εχουμε χρόνο για γεύμα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα με μια ενδιάμεση στάση στα παραλιακά ΨΑΚΟΥΔΙΑ . Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΤΡΙΤΗ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη συμπρωτεύουσα για να επισκεφτούμε τον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ αλλά και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ με την νέα παραλία της πόλης.Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ) για γεύμα και από εκεί για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και ύστερα ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

4 ΜΕΡΕΣ:

Τιμή   :   185,00 €    κατ’ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή   :   245,00 €    μονοκλινο 

 

 

 

5 ΜΕΡΕΣ:

 

Τιμή   : 215,00 €    κατ άτομο στο δικλινο δωμάτιο
Τιμή   : 290,00 €    μονοκλινο δωμάτιο

 


Περιλαμβανονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “ATHOS PALACE 4*, 4 πρωινά μπουφέ , Μ. Παρασκευή δείπνο σε μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο & πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με  ζωντανή μουσική ,δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα, Αρχηγός  συνοδός,Φ.Π.Α.

 
Start your journey