ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
220
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΞΑΝΘΗ – ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΣΟΥΦΛΙ – ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Start your journey

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/5/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν φτάνουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου(21:00μ.μ.). Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ όπου στο περιβαλλοντικό κέντρο της θα παρακολουθήσουμε video και ακολούθως ξενάγηση στην λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ και επίσκεψη στην ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Κατόπιν για την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, βόλτα στα παλαιά αρχοντικά της, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για τα χωριά των Πομάκων όπου και θα επισκεφτούμε τα ποίο χαρακτηριστικά, την ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/4/2017

Μετά το πρωινό η μέρα μας θα είναι ελεύθερη για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, θα προσφέρονται μεζεδάκια με ούζο και το μεσημέρι θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα με συνοδεία Ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για βόλτα και καφέ.  Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/4/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(Ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια)  Πρώτος σταθμός μας η Παλαιά Ορεστιάδα , σημερινό Καραγάτς. Μία βόλτα στην πόλη θα μας οδηγήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί που άλλοτε το Όριαν εξπρές είχε ένα από τους σταθμούς του. Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο. Συνεχίζουμε και κινούμενοι παράλληλα προς τον Έβρο , περνάμε την μακρά γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς την πόλη που ίδρυσε ο Ανδριανός , την Ανδριανούπολη. Διατρέχοντας την πόλη, πρώτος σταθμός μας το μοναδικό Μουσείο Υγείας, στα αναπαλαιωμένα ανάκτορα του Μπεγιαζίτ και συνεχίζουμε για το σαράι ή τα παλάτια των σουλτάνων, που σήμερα σώζονται λείψανα αυτών. Επιστροφή στο κέντρο της Ανδιανούπολης . Επίσκεψη στο Τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας). Χρόνος για περιήγηση της παλιάς Ελληνικής πόλης, ψώνια στις κλειστές αγορές και γευστικές απολαύσεις στα παραδοσιακά εστιατόρια της. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή και πάλι μέσω Καστανιών στην Κομοτηνή με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια παραδοσιακή παράδοση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΙΤΗ 18/4/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ στάση. Εν συνεχεία για  ΤΕΜΠΗ - ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  220 €  Η/Β

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν,

2) Το ξενοδοχείο ‘’ ARCADIA’’ 4**** στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ (4km από την πόλη) σε δίκλινα δωμάτια,

3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ , 

4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής,

5) το Αναστάσιμο Δείπνο,

6) το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, 

7) Το Δείπνο της Δευτέρας,

8) Τον τοπικό ξεναγό στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,

9) Αρχηγό - Συνοδό,

10) Φ.Π.Α.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για τη επίσκεψη στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ είναι απαραίτητη η χρήση ταυτότητας νέου τύπου ή διαβατήριου.

Start your journey