ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

15/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
120
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΡΟΒΙΕΣ-ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ-ΠΕΥΚΙ
Start your journey

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Αναχώρηση 8:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ 08:50 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΡΟΚΟΠΙ-όμορφο χωριό με πλατάνια και πευκα-επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου.Συνεχίζουμε για την γραφική και παραθαλλάσια ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ χτισμένη αμφιθεατρικά στον απάνεμο Ευβοικό κόλπο με τα λευκά κεραμοσκεπή σπιτάκια της όπου θα έχουμε  παραμονή για γεύμα. Επειτα για ΑΙΔΗΨΟ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: 

Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγηση μας πρός Β.Εύβοια περνώντας αρχικά από την ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το παραλιακό ΠΕΥΚΙ.Κατόπιν  επιστροφή στο όμορφο ψαροχώρι ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ ενώ το μεσημέρι θα απολαύσουμε το πλούσιο Πασχαλινό μας γεύμα με τον παραδοσιακό οβελία σε μια ιδαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα.Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για βόλτες στη παραλία της ΑΙΔΗΨΟΥ.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση   για επίσκεψη στην ιστορική (15οςαι.) Μονή ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ  και στη συνέχεια για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ.Πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος.Κατόπιν για το ειδυλλιακό ψαροχώρι ΡΟΒΙΕΣ όπου και η παραμονή μας   για γεύμα  .Εν συνεχεία για ΑΡΤΑΚΗ στάση  και από εκεί  επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  120,00 €   κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  150,00 €   μονόκλινοΠεριλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ  GALAXY   SPA  3*, Αναστάσιμο δείπνο και πλουσιο Πασχαλινό γεύμα συνοδεία μουσικής, δωρεάν χρήση ιαματικής πισίνας,  Αρχηγός/συνοδός, ΦΠΑ.
 

Start your journey