ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ στο πολυτελές ELEA BEACH 4* και στο φιλόξενο MESSONGHI BEACH 3*

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ στο πολυτελές ELEA BEACH 4* και στο φιλόξενο MESSONGHI BEACH 3*

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

13/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
250
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΡΓΑ
Start your journey

Μ.ΠΕΜΠΤΗ: 

Αναχώρηση 06:00 π.μ. από  ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για να φθάσουμε στην παραλία της Αμφιλοχίας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  δείπνο, διανυκτέρευση.


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Θα επισκεφθούμε το ανάκτορο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ένα έργο ζωής για την Αυτοκράτειρα Ελισάβετ(Σίσσυ) ,το ΚΑΝΟΝΙ που αποτελεί  και το σήμα κατατεθέν του νησιού με τη θέα του προς το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ αλλά και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ.Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στη πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο .Το βράδυ θα έχουμε το δείπνο μας στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ.Διανυκτέρευση.


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη λειτουργία της πρώτης Ανάστασης αλλά και του μοναδικού εθίμου του σπασίματος των κανατιών. Στη συνέχεια περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στην επιβλητική Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε τη φαντασμαγορική τελετή της Ανάστασης.Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο    για το  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ:

Πρωινό και στη συνέχεια προαιρετική βόλτα στην πόλη έως της 12:00. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο για το  πασχαλινό μας γλέντι όπου θα ξεκινήσει με έναν πλούσιο μπουφέ από ούζομεζεδες και θα συνεχιστεί με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και με πολλά ακόμα εορταστικά εδέσματα και όλα αυτά στην όμορφη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας όπου το κέφι ,η μουσική και ο χορός θα μας χαρίσουν ένα αξέχαστο λαμπριάτικο τραπέζι.Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας και από εκεί για σύντομη επίσκεψη στην όμορφη ΠΑΡΓΑ.Κατόπιν για ΠΡΕΒΕΖΑ ,ΑΚΤΙΟ,  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα προαιρετικά και στη συνέχεια  μέσω Αντίρριου – Ρίου για ΙΣΘΜΟ  στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Hotel Elea Beach 4*
Τιμή : 
335,00 €    κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο        
Τιμή : 
435,00 €    μονόκλινο δωμάτιο


Hotel Mesonghi Beach 3sup*
Τιμή : 
250,00 €    κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο        
Τιμή : 
335,00 €    μονόκλινο δωμάτιο
Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ELEA BEACH 4* στη ΔΑΣΙΑ ή MESSONGHI BEACH 3* στα ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ ,4 πρωινά μπουφέ & ημιδιατροφή σε μπουφέ- δείπνο με νηστίσιμα τη Μ.Πέμπτη &  Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ,-εισιτήρια F/B Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα και αντίστροφα,Αρχηγός – συνοδός,Φ.Π.Α.
 

Start your journey