ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

7/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
138
αναλυτικά

Ελλάδα

ΠΗΛΙΟ - ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΚΙΣΣΟΣ - ΒΟΛΟ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ - ΜΗΛΙΝΑ
Start your journey

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ' οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ – ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα σ’ ένα από τα τσιπουράδικα της πόλης. Εν συνεχεία για την  ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το μπαλκόνι του Πηλίου με την ονειρεμένη πλατεία και την άπλετη θέα στον Παγασητικό, στάση. Επιστροφή το απόγευμα στον ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την τελετής της Αναστάσεως . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γύρο του ΠΗΛΙΟΥ. Η πρώτη μας στάση θα είναι στην γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο. Κατόπιν για ΚΙΣΣΟ με την γραφική πλατεία, παραμονή, γεύμα Πασχαλινό σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα φτάσουμε στα ΧΑΝΙΑ στάση. Κατόπιν για  ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/4/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την νοτιοανατολική πλευρά του Πηλίου. Θα περάσουμε από ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ για να φτάσουμε στην ΜΗΛΙΝΑ που αποτελεί τουριστικό θέρετρο με έντονη κίνηση επισκεπτών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες , στάση. Επιστροφή στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΒΟΛΟ - ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ' οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 138 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο « ΝΕFELI » 3*** στον ΒΟΛΟ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Αναστάσιμο δείπνο, 5) το Πασχαλινό γεύμα, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Φ.Π.Α.

 

Start your journey