ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

7/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
135
αναλυτικά

Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ - ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ - ΚΑΤΑΚΟΛΟ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ
Start your journey

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Κάψιας, με πλούσιο διάκοσμο από πολύχρωμους σταλαγμίτες και  σταλακτίτες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη(έξοδα ατομικά). στάση. Συνεχίζουμε για ΒΥΤΙΝΑ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΓΚΑΔΙΑ στάση και καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4/2018

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το γραφικό ΚΑΤΑΚΟΛΟ, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών. Θα προσφέρονται μεζεδάκια και ούζο. Το μεσημέρι θα έχουμε το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα με συνοδεία μουσικής με dj. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην όμορφη ΟΛΥΜΠΙΑ. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/4/2018

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Εν συνεχεία για ΚΡΕΣΤΕΝΑ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ στάση. Κατόπιν για το χωριό ΕΛΛΗΝΙΚΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ –  – ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 135 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο «OLYMPICVILLAGE» 4****  σε δίκλινα δωμάτια στην ΟΛΥΜΠΙΑ , 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Αναστάσιμο δείπνο, 5) το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα, 6) Αρχηγό – Συνοδό, 7) Φ.Π.Α.

Start your journey