ΠΑΣΧΑ...ΦΑΙΑΚΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ

ΠΑΣΧΑ...ΦΑΙΑΚΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
215
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΡΓΑ
Start your journey

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 06:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου  Αντιρρίου για να φθάσουμε στην παραλία της Αμφιλοχίας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά, ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων.Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην πόλη.Διανυκτέρευση.


Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη λειτουργία της πρώτης Ανάστασης αλλά και του μοναδικού εθίμου του σπασίματος των κανατιών.Κατόπιν περιήγηση της πόλης περνώντας από το Κάστρο και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού ενώ θα επισκεφτούμε και το  αριστοκρατικό ανάκτορο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ένα έργο ζωής για την Αυτοκράτειρα Ελισάβετ(Σίσσυ) ,το ΚΑΝΟΝΙ που αποτελεί  και το σήμα κατατεθέν του νησιού με τη θέα του προς το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ αλλά και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ.Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στη πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μετάβαση στην επιβλητική Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε τη φαντασμαγορική τελετή της Ανάστασης.Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο   για το  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: 

Μετά το πρωινό μας βόλτα στην πόλη και τα γραφικά καντούνια της έως το μεσημέρι που θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας που μας περιμένει ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι. Το απόγευμα βόλτα στη μαγευτική ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ,μυθικό τόπο συνάντησης της Ναυσικάς και του Οδυσσέα,για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ: 

Πρόγευμα και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας κάνοντας μια ενδιάμεση επίσκεψη στην αμφιθεατρική ΠΑΡΓΑ και συνεχίζουμε  για ΠΡΕΒΕΖΑ  ΑΚΤΙΟ  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα προαιρετικά κατοπιν για Αντίρριο  Ρίο και με μια ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε AΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ .

Hotel Messonghi Beach 3sup*
Τιμή : 215,00 €    κατ
 άτομο σε δίκλινο δωμάτιο        
Τιμή : 290,00 €    μονόκλινο δωμάτιο


Hotel Livadi Nafsika  3sup*
Τιμή : 230,00 €    κατ
 άτομο σε δίκλινο δωμάτιο        
Τιμή : 305,00 €    μονόκλινο δωμάτιοHotel Elea Beach 4*
Τιμή : 285,00  €    κατ
 άτομο σε δίκλινο δωμάτιο        
Τιμή : 360,00  €    μονόκλινο δωμάτιοΠεριλαμβάνονται: 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις  κάτ επιλογή σε κάποιο από τα: ELEA BEACH 4* στη Δασιά, LIVADI NAFSIKA 3sup* στη Δασιά ή MESSONGHI BEACH 3* στα Μωραϊτικα 
3 πρωινά μπουφέ & ημιδιατροφή σε μπουφέ- δείπνο με νηστίσιμα τη  Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ,-εισιτήρια F/B Ηγουμενίτσα -Κέρκυρα και αντίστροφα,Αρχηγός 
 συνοδός,Φ.Π.Α.
 

Start your journey