ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND (ΠΑΣΧΑ)

ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND (ΠΑΣΧΑ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 14/4 ● 18/4 ● 27/4 ● 28/4 ● 1/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
445
αναλυτικά

Γαλλία

ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα-Παρισι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι. Άφιξη και θα ξεκινήσουμε  τη ξενάγηση μας όπου θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ, την Όπερα  και αλλά αξιοθέατα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο επιλογής σας. Για το βράδυ σας προτείνουμε (εξοδα ατομικά) την κρουαζιέρα στον Σηκουάνα .  

 

2η μέρα: Παρίσι –Βερσαλλίες –Λούβρο-Μουσείο Αρωμάτων

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919.Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου όπου θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα , την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τελειώνουμε τη σημερινή μας ξενάγηση με την επίσκεψη μας στο μουσείο αρωμάτων της Fragonard.

 

3η μέρα: Παρίσι-Νορμανδία

Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για ψώνια στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα . Eνναλλακτικά επιλέξτε την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία και στα μοναδικά ψαροχωρια  Ντωβίλ Τρουβίλ και Ονφλέρ. .

 

4η μέρα: Παρίσι-Disneyland

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ.  Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια  τα φαράγγια , τα μυθικά παζάρα. Και στον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων.

 

5η μέρα: Παρίσι

Πρόγευμα και ημέρα  ελεύθερη στη Γαλλική πρωτεύουσα . Μπορείτε να επισκευθείτε το νησάκι Λα Σιτέ με την επιβλητική Παναγία των Παρισίων και το περίφημο καμπαναριό. Να περπατήσετε στα στενά δρομάκια του Καρτιέ λατέν και Σαιν Ζερμαίν και να δοκιμάσετε ένα ποτήρι κρασί με ποικιλία αυθεντικών Γαλλικών τυριών.

 

6η μέρα: Παρίσι

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά στο αεροδρόμιο  και  την πτήση επιστροφής μας.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το 5ημερο περιλαμβάνει μία λιγότερο ελεύθερη μέρα και το 4 ήμερο δύο .  

ΑNAX13, 14, 18, 27,28 Απριλίου & 1 Ιουνίου 4,5,6 μέρες

                                   

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με AIR FRANCE

• Τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογή σας

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων , φόροι πόλεων , είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου € 17-23, Βερσαλλίες € 15-18 και Disneyland € 75-78 ενήλικας - € 65-69 παιδί κάτω των 12) μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π

Start your journey