ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ( Στο ‘’ HOTEL ANESIS DELUXE 3***plus ‘’)

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ( Στο ‘’ HOTEL ANESIS DELUXE 3***plus ‘’)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

7/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
140
αναλυτικά

Ελλάδα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ - Λ. ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ - ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Start your journey

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Συνεχίζουμε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και φτάνουμε στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Εν συνεχεία για φαγητό στην περιοχή. Συνεχίζουμε για το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ANESIS DELUXE ’’ 3***plus στο κέντρο του χωριού, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4/2018

Μετά  το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ , διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά πνιγμένο μέσα στα έλατα, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Εν συνεχεία  θα επισκεφτούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Κατόπιν για ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ για να θαυμάσουμε από κοντά τον Καρπενησιώτη ποταμό και το μεγαλείο της φύση, με τα υπεραιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά, στάση. Επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζωντανή μουσική. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στο γραφικό χωριό. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/4/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ευρυτανίας γεμάτο με έλατα και φτάνουμε στην τεχνητή λίμνη ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ όπου θα διασχίσουμε την ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ πάνω από την λίμνη που συνδέει τους Νομούς Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας, στάση για ν’ απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για ΑΓΡΙΝΙΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 140 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ ΑΝΕSISDELUXE ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στo ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Αναστάσιμο Δείπνο, 5) το Πασχαλινό γεύμα με Ζωντανή Μουσική, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Φ.Π.Α.

 

Start your journey