ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ

Γιατι να πάτε: 
Τριήμερο στον μυστικιστικό Αχέροντα και στους καταπράσινους Παξούς

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

28/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
140
αναλυτικά

ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ
Start your journey

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση 07.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ  για ΑΚΡΑΤΑ στην ΕΟ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα και συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της πόλης χτισμένο σε όμορφη τοποθεσία δίπλα στον ποταμό ΑΡΑΧΘΟ.Στη συνέχεια για παραλία ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται δίπλα στην όμορφη παραλία της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΣΑΒΒΑΤΟ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και μετάβαση στο όμορφο νησάκι του ΙΟΝΙΟΥ,τους ΠΑΞΟΥΣ. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές,παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα  επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΥΒΟΤΑ,παραμονή στη παραλιακή πολιτεία και συνεχίζουμε για   ΑΜΜΟΥΔΙΑ.Προαιρετική  επιβίβαση σε και μικρή πορεία στο ποταμό Αχέροντα . Έπειτα χρόνος για γεύμα .Εν συνεχεία για  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, και από εκεί επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή : 140,00  € κατ΄άτομο σε  δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 180,00  € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές  πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CLEOPATRA  BEACH  ,2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα ,τα εισιτήρια για τους ΠΑΞΟΥΣ ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),Αρχηγός/συνοδός,Φπα.

Start your journey