Πανόραμα Ιωαννίνων

Πανόραμα Ιωαννίνων

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 3 to 4 days

Αναχωρήσεις

14/6 ● 15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
199
αναλυτικά

Μέτσοβο - Γιάννενα - Ελληνικό (Μουσ. Παπαγιάννη) - Μονή Τσούκας - Νησάκι - Κάστρο - Δωδώνη - Μουσείο Βρέλλη
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Μέτσοβο - Γιάννενα

Αναχώρηση από Αθήνα για Μέτσοβο. Άφιξη, γνωριμία με το χωριό. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, τακτοποίηση στο νεόκτιστο The Lake Hotel 5*. Δείπνο.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ

Πάπιγκο - Μονοδένδρι - Κήποι

Πρωινό και αναχώρηση για το ανατολικό και κεντρικό Ζαγόρι. Περνώντας από την Αρίστη και μέσω υπέροχης διαδρομής θα φθάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι και την Αγία Παρασκευή, για να δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο στον κόσμο. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τους Κήπους με τα χαρακτηριστικά γεφύρια (Κόκκορου και Πλακίδα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Ελληνικό (Μουσ. Παπαγιάννη) - Μονή Τσούκας - Νησάκι - Κάστρο

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Ελληνικό, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεοδώρου Παπαγιάννη». Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μονή Τσούκας. Επιστροφή στην πόλη και μετάβαση με το καραβάκι στο γραφικό νησάκι. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγ. Νικολάου Φιλανθρωπινών και το μουσείο. Επιστροφή στα Γιάννενα και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

 

4η ΗΜΕΡΑ

Δωδώνη - Μουσείο Βρέλλη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση. Θα επισκεφθούμε την ιστορική Δωδώνη, με το Αρχαίο Θέατρο και το Μαντείο. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Επιστροφή στην Αθήνα.

Start your journey