ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

27/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
535
αναλυτικά

Ελβετία

Γενεύη - Λωζάνη - Βέρνη – Ζυρίχη - Ιντερλάκεν-Λουκέρνη- Καταρράκτες Ρήνου
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Μοντρέ - Λωζάννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την SWISS INTERNATIONAL για τη Ζυρίχη. Άφιξη και αναχώρηση για τη Λωζάννη με ενδιάμεση επίσκεψη στο Μοντρέ. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε τη πορεία μας για τη πανέμορφη Λωζάννη. Πεζοί, θα επισκεφτούμε το παλιό κομμάτι της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φτάσουμε στον Γοτθικό, Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε να δούμε το Ολυμπιακό μουσείο, στο Ουσί, της Ολυμπιακής επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* (www.hoteldelapaix.net ).  

 

2η μέρα: Λωζάννη - Γενεύη

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη Γενεύη. Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, τηλεπικοινωνιών. Δείτε το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από την λίμνη και αποτελεί μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα και πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα

εστιατόρια και καφέ. Ελεύθερος χρόνος.

 

3η μέρα: Λωζάννη - Βέρνη - Ζυρίχη

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη διοικητική πρωτεύουσα Βέρνη όπου είναι χτισμένη στη καμπή του ποταμού Ααρ με φόντο τις Άλπεις. Θα γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του Ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και Θα περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα με τα Μεσαιωνικά κτίρια. Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη την οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την εκκλησία Φράουμινστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του ρολογιού, τις γέφυρες ολόγυρα στη γαλήνια λίμνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4* (www.courtyardzurich.com )

 

4η μέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Ιντερλάκεν

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, χτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με το παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο των Λεόντων και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ιντερλάκεν, που είναι χτισμένο στην συμβολή δυο λιμνών με ανθοστόλιστα πάρκα, επιβλητικά ξενοδοχεία και ολόγυρα τις πανύψηλες βουνοκορφές του Jungfraujof. Ελεύθερος χρόνος.

 

5η μέρα: Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και στην βάση σχηματίζει λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του ποταμού. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης για τη πτήση της επιστροφής.  

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

Start your journey