Πάσχα στο Φιόρε του Λεβάντε

Πάσχα στο Φιόρε του Λεβάντε

Γιατι να πάτε: 
Δώρο λαμπάδες από το γραφείο μας!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
200
αναλυτικά

Ελλάδα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μποχάλη – Μαχαιράδο – Αργάσι – Βασιλικό - Άγιος Διόνυσος – Λαγανάς)
Start your journey

14/4: Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κυλλήνη - Ζάκυνθος

 Αναχώρηση 07,00 π.μ νωρίς το πρωί ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και από εκεί για την Κυλλήνη από όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρρυ μποτ για την Zάκυνθος. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και το βράδυ στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

 

15/4: Μ. Σαββάτο:  Μποχάλη – Μαχαιράδο – Αργάσι - Βασιλικό

 Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το εσωτερικό του νησιού. Πολύ πράσινο, ωραίες εξοχικές περιοχές, απίθανα χωριουδάκια συνθέτουν την εικόνα της σημερινής μας διαδρομής. Θα επισκεφθούμε την Μποχάλη και το Μαχαιράδο. Αργότερα θα επιστρέψουμε στη Ζάκυνθο και το απόγευμα θα γνωρίσουμε τις μαγευτικές παραλίες περνώντας απ΄ το Αργάσι, το Βασιλικό. Ο τρόπος που γιορτάζεται το Πάσχα στο νησί είναι ιδιαιτέρα εντυπωσιακός κι εμείς απόψε θα είμαστε παρόντες στην Αναστάσιμη τελετή. Στη συνέχεια γεύμα, χορός, πολύ τραγούδι, μας περιμένουν στο Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

16/4: Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Λαγανάς

Ελεύθερο πρωινό για να απολαύσετε το ψήσιμο του οβελία, τις ανέσεις του ξενοδοχείου, και στην συνέχεια το πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα επίσκεψη στον κοσμοπολίτικο Λαγανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Το βραδύ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με ζακυνθινές καντάδες.

 

17/4: Δευτέρα του Πάσχα: Άγιος Διόνυσος – Κυλλήνη – Αθήνα

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο για μια βόλτα στην πόλη. Επίσκεψη στον θαυματουργό Άγιο Διονύσιο και στην συνέχεια θα γνωρίσουμε το ειδυλλιακό τοπίο, όπου ο Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε τον <Ύμνο εις την ελευθερία>. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε απ΄ το νησί, για Κυλλήνη. Ο δρόμος της επιστροφής ακολουθεί τα πανέμορφα ακρογιάλια της Πελοποννήσου και καταλήγουμε στην Αθήνα. 

Start your journey