Πάσχα στη Κεντρική Μακεδονία και το κοσμοπολίτικο Μπάνσκο !!

Πάσχα στη Κεντρική Μακεδονία και το κοσμοπολίτικο Μπάνσκο !!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
205
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ ΜΠΑΝΣΚΟ- ΑΜΦΙΠΟΛΗ
Start your journey

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και στη συνέχεια για παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα και προσπερνώντας τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάνοντας μια ενδιάμεση στάση στην Εγνατία οδό φτάνουμε στην όμορφη πόλη της ΔΡΑΜΑΣ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και  παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο.Διανυκτέρευση.


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση προς ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ και στη συνέχεια περνάμε τα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα ΕΞΟΧΗΣ και από εκεί για την οροσειρά ΠΙΡΙΝ στους πρόποδες της οποίας είναι χτισμένη η πόλη του ΜΠΑΝΣΚΟ σε υψόμετρο 936 μ. Η πόλη συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες για τις δεκάδες πίστες του σκι και έχει μεγάλη υποδομή σε καταστήματα,εστιατόρια και χώρους αναψυχής γεγονός που της έχει αποδόσει τον τίτλο του σπουδαιότερου ορεινού θέρετρου των Βαλκανίων.Το απόγευμα επιστροφή μέσω της ίδιας διαδρομής στη πόλη της ΔΡΑΜΑΣ  Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: 

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την όμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ όπου θα περιηγηθούμε στο παλιό ιστορικό κέντρο στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό  Ιμαρέτ αλλά και το σύμβολο της πόλης,το επιβλητικό υδραγωγείο.Επιστροφή το μεσημέρι στη πόλη της ΔΡΑΜΑΣ για το παραδοσιακό Πασχαλινό μας γεύμα ενώ το απόγευμα χρόνος ελεύθερος και προαιρετική βόλτα στο κέντρο της πόλης στο όμορφο Δημοτικό Πάρκο με το χαρακτηριστικό νησάκι των πηγών της Αγίας Βαρβάρας .Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ : 

Μετά το πρωινό αναχώρηση και πρώτη στάση στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης (έξοδα ατομικά) και τον Τύμβο της Αμφίπολης (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
 

Τιμή :  205,00  € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
280,00  € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOUROS  4*, 3 πρωινά σε μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο, Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα, Αρχηγός/συνοδός,Φπα.
 

Start your journey