Πάσχα στην Αρχοντική Άνδρο!

Πάσχα στην Αρχοντική Άνδρο!

Γιατι να πάτε: 
4 μέρες με πλοίο Αγ.Μαρίνα - Χώρα - Στενιές - Μονή Παναχράντου - Χωριά Κορθίου - Στραπουργιές - Μπατσί - Παλαιόπολη - Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής. Διαμονή στο ξενοδοχείο ANDROS HOLIDAY 3* κοντά στo Γαύριο της Άνδρου με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
295
αναλυτικά

Ελλάδα

ΑΝΔΡΟΣ
Start your journey

Ημέρα 1

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ραφήνα - Άνδρος - Αγ.Μαρίνα - Χώρα - Στενιές

Αναχώρηση από την Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα σαλπάρουμε για την Άνδρο. Άφιξη στο Γαύριο και αναχώρηση για τη Μονή της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή των Αποικίων, βόρεια της Χώρας, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή και για το θαύμα του μικρού Ανδρέα από την Κύπρο. Συνεχίζουμε για τη Χώρα όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και αργότερα για τις Στενιές με τα όμορφα σοκάκια, τα υπέροχα αρχοντικά και τις λουλουδιασμένες ταράτσες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ANDROS HOLIDAY 3*. Νηστίσιμο δείπνο και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

Ημέρα 2

Μεγ. Σάββατο: Μονή Παναχράντου - Χωριά Κορθίου - Στραπουργιές

Πλούσιο πρόγευμα. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή Παναχράντου ανάμεσα στα χωριά Φάλλικα και Μέσα Βουνί. Αναχωρούμε για την περιοχή του Κορθίου, με αρκετά πυργόσπιτα και τη Σχολή του Γένους, μοναδικό προεπαναστατικό σχολείο της Άνδρου. Αξιόλογες είναι οι εκκλησίες του Αγ. Νικολάου και του Αγ. Ιωάννη, με το κυπαρίσσι στη στέγη. Κοντά βρίσκονται τα πανέμορφα χωριά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με πρώτο τα Αηδόνια με τα περίφημα αρχοντικά - πυργόσπιτα, όμορφους περιστεριώνες, δείγματα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής. Συνεχίζουμε για τις Στραπουργιές στις καταπράσινες πλαγιές του βουνού με θέα στη Χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη, μας περιμένει το εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο!

Ημέρα 3

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Μπατσί

Χρόνια πολλά! Γιορτινό πρόγευμα μπουφέ αργά το πρωί και προετοιμασία για το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα. Πρωταγωνιστής φυσικά ο οβελίας, το κοκορέτσι, αλλά και τα κόκκινα αυγά, κρεατικά, σαλάτες, φρούτα γλυκά και άλλα. Γλέντι με ορχήστρα και το απόγευμα ακολουθεί βόλτα στο ιδιαίτερο Μπατσί για βόλτα και καφέ. Επιστροφή το βράδυ.

Ημέρα 4

Δευτέρα: Παλαιόπολη - Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής - Ραφήνα - Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα. Αναχώρηση για την Παλαιόπολη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχουν οι μοναδικοί καταρράκτες των Κυκλάδων. Ακολουθεί επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, το μεγαλύτερο της Άνδρου. Θα καταλήξουμε στο Γαύριο, απ’όπου επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο: ANDROS HOLIDAY HOTEL

 

14/04/2017 εώς 17/04/2017

Δίκλινο

€ 295.00

3ο άτομο

€ 260.00

3ο άτομο 
1-12 ετών

€ 199.00

Μονόκλινο

€ 345.00

 

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά Αθήνα- Ραφήνα- Αθήνα κατά την άφιξη και επιστροφή
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με το SUPERFERRY
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ANDROS HOLIDAY 3* κοντά στo Γαύριο της Άνδρου
  • Μπουφέ πρωινό και ένα κυρίως φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός /Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο και το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με γλέντι-ορχήστρα την Κυριακή του Πάσχα στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση

 

SUPERFERRY 
14/4 Ραφήνα - Άνδρος 07:50 - 09:45
17/4 Άνδρος - Ραφήνα 16:30 - 18:30

 

Τιμολογιακή πολιτική

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν Αθήνα - Ραφήνα - Αθήνα, με πλοίο Ραφήνα - Άνδρος - Ραφήνα, με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Start your journey