Πάσχα στην Αρκαδία

Πάσχα στην Αρκαδία

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

2 days

Αναχωρήσεις

27/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
90
αναλυτικά

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ
Start your journey

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και έπειτα ΙΣΑΡΗ για επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλυζουν νερά πηγών. Παραμονή για γεύμα στην ειδυλλιακή τοποθεσία. Εν συνεχεία για ΤΡΙΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για   ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-όμορφο χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ελατοσκέπαστου ΜΑΙΝΑΛΟΥ, με πετρόχτιστα σπίτια και λιθόστρωτα σοκάκια. Εν συνεχεία για ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση και από εκεί για τη γραφική ΒΥΤΙΝΑ παραμονή για πασχαλινό γεύμα σε μια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού όπου θα απολαύσουμε τον παραδοσιακό οβελία.Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :    90,00  € κατ άτομο στο δικλινο δωμάτιο
Τιμή :  105,00  € μονόκλινο  

 


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ARTEMIS στην Τρίπολη, 1 πρωινό μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο , Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Start your journey