Πάσχα με καντάδες στη Ζάκυνθο

Πάσχα με καντάδες στη Ζάκυνθο

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

Ελλάδα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση στις 6.15 π.μ., περιοχή ΚΙΑΤΟΥ στάση, Πάτρα, Κυλλήνη - επιβίβαση στο F/B. 'Αφιξη στη Ζάκυνθο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: 
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ. Αναχώρηση για τα χωριά ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓΙΟ ΛΕΩΝ, ΕΞΟΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ. Επίσκεψη στη Μονή, όπου είχε μονάσει ο 'Αγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο του νησιού "ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ" με τη θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις ΒΟΛΙΜΕΣ και την παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
 
 
3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 
Πρωινό και παρακολούθηση του ψησίματος των αρνιών (καιρού επιτρέποντος) στην πισίνα του ξενοδοχείου, με μεζέδες και ούζο ενώ ακολουθεί το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με μουσική. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Τελευταία επίσκεψη στο ΛΟΦΟ του ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον "Ύμνο στη Ελευθερία". Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ, γεύμα προαιρετικά και επιβίβαση στο F/B για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση.

 
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
Plaza Palace 3* 185€ 155€ 245€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PLAZA PALACE 3* plus στο ΤΣΙΛΙΒΙ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο.
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με μουσική.
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟ - ΚΥΛΛΗΝΗ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey