Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική

Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
225
αναλυτικά

Ελλάδα

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. και μέσω ΛΑΜΙΑΣ, στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ γεύμα προαιρετικά, Θεσσαλονίκης, φθάνουμε το απόγευμα στη Χαλκιδική. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ, MEΓΑΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ: 
Πρωινό και η επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη Σιθωνία, θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Tο βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.
 
 
3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι και το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά συγκροτήματα δημοτικών χορών. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή - περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, θα κλείσουν ευχάριστα, την Πασχαλινή μας ημέρα.
 
 
4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα μικρή γνωριμία με τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
 

5Η ΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 

Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που βρίσκεται στη Σουρωτή, 28 περίπου χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον 'Αγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στον 'Αγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Στη Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της, όπως και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από το ναό του Αγίου Αρσενίου. Έκτοτε, κάθε χρόνο στις 11 προς 12 Ιουλίου, στην επέτειο κοιμήσεως του Γέροντος, τελείται αγρυπνία στο Ιερό ησυχαστήριο, με συμμετοχή χιλιάδων πιστών. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω Θεσσαλονίκης - Κατερίνης για να φθάσουμε στην περιοχή της Λάρισας όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Στην περιοχή της Λαμίας η τελευταία μας στάση πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
Athos Palace 4* 225€

1ο παιδί ΔΩΡΕΑΝ

2ο παιδί 115€

300€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ATHOS PALACE 4* στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ της Χαλκιδικής.
  • 4 πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα σε μπουφέ τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο.
  • Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
  • Δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Start your journey