Πάρος - Αντίπαρος

Πάρος - Αντίπαρος

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

26/8 ● 31/8 ● 6/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
265
αναλυτικά

Πάρος - Παροικιά - Λεύκες - Νάουσα (γύρος νησιού)
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Πειραιάς - Πάρος

Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση και αναχώρηση για Πάρο. Άφιξη στην Παροικιά και βόλτα στο Κάστρο, την εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, την παλιά πόλη και την Παναγία Εκατονταπυλιανή. Στον παραλιακό δρόμο υπάρχουν μαγαζάκια κάθε είδους, ενώ η συνύπαρξη παραδοσιακών Κυκλαδίτικων σπιτιών με νεοκλασικά αρχοντικά, αρχαία μνημεία, γεφυράκια, κρήνες και μικρές εκκλησίες διαμορφώνει ένα «μωσαϊκό» ρυθμών και εποχών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Angelika Porto Paros Hotel & Villas 4*. Δείπνο.


2η ΗΜΕΡΑ

Γύρος νησιού: Αλυκή - Λεύκες - Νάουσα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο του νησιού, από το μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου, την Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, την Αλυκή με το Ναυτικό Μουσείο Σκορπιός. Συνεχίζουμε με το Πίσω Λιβάδι και τον Δρυό, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Επόμενος σταθμός η Μάρπησσα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Αργότερα θα φτάσουμε στο Μαράθι, όπου βρίσκονται τα Αρχαία Λατομεία και θα ενημερωθούμε για το λυχνίτη της Πάρου, που από αυτόν κατασκευάστηκαν αρκετά φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδας. Τέλος, θα επισκεφθούμε τις Λεύκες, το πιο ψηλό παραδοσιακό χωριό, και στη συνέχεια τη Νάουσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


3η ΗΜΕΡΑ

Πάρος (ελεύθερη μέρα)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Δείπνο.


4η ΗΜΕΡΑ

Αντίπαρος - Πειραιάς

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμανάκι της Πούντας, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο για την Αντίπαρο. Θα περιηγηθούμε στα λευκά πλακόστρωτα σοκάκια με τις έντονες Κυκλαδίτικες πινελιές. Γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια και ουζερί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τον Πειραιά.

Μv: Mountain View, Sv: Sea View

Ποτά: αναψυκτικά, μπύρα draft, κρασί χύμα λευκό ή κόκκινο κατά τη διάρκεια των γευμάτων 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Αngelika Porto Paros 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Εισιτήρια Πειραιάς - Πάρος - Πειραιάς και για την Αντίπαρο
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

Πληροφορίες

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Start your journey