Πάρος

Πάρος

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
219
αναλυτικά

Γύρος του νησιού - Αντίπαρος
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Πειραιάς - Πάρος

Αναχώρηση από Πειραιά για Πάρο. Άφιξη στην Παροικιά και βόλτα στο Κάστρο, την εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, την παλιά πόλη και την Παναγία Εκατονταπυλιανή. Θα κάνουμε βόλτα στα μαγαζάκια της παραλιακής και θα θαυμάσουμε τη συνύπαρξη παραδοσιακών Κυκλαδίτικων σπιτιών με Νεοκλασικά αρχοντικά, αρχαία μνημεία, γεφυράκια, κρήνες και μικρές εκκλησίες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Angelika Porto Paros 4* στις Κολυμπήθρες ή Galatis Hotel 3* στην Αλυκή. Δείπνο.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ

Γύρος νησιού: Αλυκή - Λεύκες - Νάουσα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα περάσουμε από το μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου, την Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, την Αλυκή με το Ναυτικό Μουσείο Σκορπιός. Συνεχίζουμε με το πίσω Λιβάδι και τον Δρυό, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επόμενος σταθμός η Μάρπησσα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Αργότερα θα βρεθούμε στο Μαράθι, όπου βρίσκονται τα αρχαία λατομεία και θα ενημερωθούμε για το λυχνίτη της Πάρου, υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε πολλά αρχαία αγάλματα. Τέλος, θα επισκεφθούμε τις Λεύκες και τη Νάουσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Αντίπαρος

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμανάκι της Πούντας, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο για την Αντίπαρο. Άφιξη και περιήγηση, γεύμα στα ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

 

4η ΗΜΕΡΑ

Πάρος - Πειραιάς

Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περίπατο και τα τελευταία ψώνια. Μεταφορά στο λιμάνι και ταξίδι για Πειραιά.

Start your journey