ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3ήμερο στα καταπράσινα Τζουμέρκα και την κοσμοπολιτική Λευκάδα!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3ήμερο στα καταπράσινα Τζουμέρκα και την κοσμοπολιτική Λευκάδα!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

29/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
120
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΑΣΤΑΚΟΣ TZOYMEΡΚΑ
Start your journey

ΣΑΒΒΑΤΟ : 

Αναχώρηση 07.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ ΕΟ στάση και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  κατευθυνόμαστε στη μικρή Βενετία της Ελλάδας,το γραφικό Αιτωλικό.Σύντομη παραμονή και στη συνέχεια για τον παραλιακό ΑΣΤΑΚΟ όπου και η παραμονή μας για γεύμα .Κατόπιν για ΠΡΕΒΕΖΑ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση.Δείπνο .Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή με προορισμό τα ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ και πρώτος μας σταθμό το χωριό ΠΛΑΚΑ που αποτέλεσε ένα από τα πρώτα κεφαλοχώρια της περιοχής γνωστό και για το ομώνυμο γεφύρι.Στη συνέχεια επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ που εντυπωσιάζει με τους πολύχρωμους σταλαγμίτες του και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. Κατόπιν για ΑΓΝΑΝΤΑ,ΠΡΑΜΑΝΤΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο πιο παραδοσιακό χωριό των Τζουμέρκων με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική.Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:

Μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό την όμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ και το κοσμοπολιτικό ΝΥΔΡΙ όπου θα υπάρξει χρόνος για περιήγηση και γεύμα και  προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ και ΣΚΟΡΠΙΟ ,αγαπημένους τόπους ξεκούρασης ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως ο Ωνάσης.Στη συνέχεια επιστροφή μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ στάση,γέφυρα ΡΙΟΥ,ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  120,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
150,00 €  μονόκλινο

 


Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CLEOPATRA 3* ,3 δείπνα, 3 πρωινά μπουφέ,Αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 
Start your journey