Ξυλόκαστρο - Ναύπλιο - Καλάβρυτα

Ξυλόκαστρο - Ναύπλιο - Καλάβρυτα

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

16/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
205
αναλυτικά

Χωριά Ζήρειας - Ναύπλιο - Οδοντωτός - Μονή Φανερωμένης - Καλάβρυτα - Ξυλόκαστρο - Λίμνη Βουλιαγμένης - Λουτράκι
Start your journey


1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Χωριά Ζήρειας - Ξυλόκαστρο

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τη Λίμνη Στυμφαλία. Επίσκεψη στο Μουσείο Περιβάλλοντος και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Καστανιά, το Μεσινό, τον αρχαίο Φενεό με το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Θα θαυμάσουμε τη θέα στην τεχνητή Λίμνη Δόξα και θα απολαύσουμε το φαγητό μας στην Καστανιά. Άφιξη στο ξενοδοχείο Xylokastro Beach Boutique Hotel. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο.

 


2η ΗΜΕΡΑ

Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου - Παραλία Καραθώνα - Ναύπλιο

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική Μονή Φανερωμένης. Εκεί φυλάσσεται μεγάλος θησαυρός αγίων λειψάνων, όπως και η εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή παραλία, την Καραθώνα. Χρόνος για μπάνιο και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Ναύπλιο για γεύμα και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 


3η ΗΜΕΡΑ

Οδοντωτός - Καλάβρυτα

Πρωινό και αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο. Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού όπου θα θαυμάσουμε το πράσινο, τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά, ενώ η παραμυθένια εικόνα συμπληρώνεται από τα μικρά παλιά πέτρινα σπιτάκια. Άφιξη στα Καλάβρυτα, σε υψόμετρο 756μ. στη σκιά του Χελμού. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό γεύμα και βόλτα στα παραδοσιακά καταστήματα με τα τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 


4η ΗΜΕΡΑ

Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου - Λίμνη Βουλιαγμένης - Λουτράκι - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο Ηραίου, ένα μοναδικό μνημείο απίστευτης ομορφιάς, όπου βρίσκονται τα πιο σημαντικά «ίχνη» του πρώιμου Κορινθιακού πολιτισμού των ιστορικών χρόνων. Μετάβαση στη Λίμνη Βουλιαγμένης για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα πιούμε καφέ στο Λουτράκι. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

Πληροφορίες

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 08:00

 

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Start your journey