ΝΤΟΥΜΠΑϊ (ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

ΝΤΟΥΜΠΑϊ (ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

Καθημερινά από: 1/3 έως: 31/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
650
αναλυτικά

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Start your journey

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα επτά εμιράτα και φιλοξενεί την ομώνυμη πόλη που με πληθυσμό 1.469.330 κατοίκους θεωρείται η μεγαλύτερη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Διαθέτει δύο λιμάνια, ένα μεγάλο διεθνή αερολιμένα, δίκτυο μετρό και σύγχρονους αυτοκινητοδρόμους Ιστορικά η συγκεκριμένη περιοχή άρχισε να κατοικείται από το 1095 όμως η πρώτη αναφορά της με το όνομα Ντουμπάι γίνεται το 1799.

Η επίσημη ίδρυση του πραγματοποιείται στις αρχές του 19ου αιώνα από τον Σείχη Αλ Αμπού Φαλάσα και παρέμεινε υπό την αραβική κυριότητα μέχρι το 1892 όταν το Ηνωμένο Βασίλειο το έθεσε υπό την προστασία του. Η γεωστρατηγική του θέση, η σημασία του λιμανιού του και τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου ήταν αυτά που κατά τον 20ο αιώνα έστρεψαν το διεθνές ενδιαφέρον στην πόλη. Από το 1971 λοιπόν όταν οι Βρετανοί αποχωρούν το Ντουμπάι χαρακτηρίζεται από ιλιγγιώδη και αδιάκοπη ανάπτυξη.

Αναμφισβήτητα είναι ο τόπος που ταιριάζει σε όσους λατρεύουν την πολυτέλεια ενώ τα ξενοδοχεία και οι εγκαταστάσεις του μπορούν καλύψουν τα γούστα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Μεγάλες κατασκευές, τεχνητά κανάλια, τεράστιες πισίνες αλλά και τεχνητά νησιά είναι μόνο μερικά από τα επιτεύγματα που κατατάσσουν το Ντουμπάι στην κορυφή της λίστας των πόλεων των μεγάλων κατασκευών. Εδώ άλλωστε υπάρχει το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, όπως και δύο συμπλέγματα τεχνητών νησιών (υδρόγειος, φοίνικας) που είναι ορατά από το διάστημα. Αυτά είναι αρκετά για να σας κάνουν να αντιληφθείτε ότι κατά την παραμονή σας εδώ εκτός από τις άψογες υπηρεσίες θα αντικρίσετε αρκετά αξιοθέατα που μπορούν άνετα να περιγραφούν ως σύγχρονα θαύματα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΙRATES
  • ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ 
  • BΑΛΙΤΣΑ 30 ΚΙΛΑ & ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 7 ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
  • ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 5 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ PRIVE ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 

ΤΙΜΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

GOLDEN TULIP AL BARSHA 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 650€

 

RAMADA CHELSEA AL BARSHA 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 670€

 

PΑRK REGIN KRIS KIN HOTEL 5* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 775€

 

MOEVENPICK JUMEIRAH LAKES TOWERS 5* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 800€

 

MILLENIUM PLAZA 5* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 800€

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EMIRATES

ΑΘΗΝΑ-NTOYΜΠΑΙ  

17.55-00.20

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΘΗΝΑ

10.50-14.00

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΥΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 

Start your journey