ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

1 days

Αναχωρήσεις

28/7

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
15
αναλυτικά

Start your journey

Tην Κυριακή  αναχωρούμε στις 8:00 το πρωί. Με μία σύντομη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, φτάνουμε στο υπέροχο ΤΟΛΟ! Χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την παραλιακή ζώνη, το Τολό αγναντεύει τα νησάκια Kορωνήσι, Pόμβη και Δασκαλιό. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες, βόλτα, και καφέ!

Κατά το μεσημεράκι θα αναχωρήσουμε για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ! Ίσως η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου κι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για μικρές εξορμήσεις του σαββατοκύριακου  όλες τις εποχές του χρόνου. Στην  παλιά πόλη του Ναυπλίου, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο ενετικά κάστρα που τη στεφανώνουν, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι διάχυτη η αύρα της πρώτης πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους.

Το κέντρο τησ πόλης είναι γεμάτες cafe-bars και ταβέρνες με υπέροχη θέα απέναντι στο Μπούρτζι, το μικρό ξερονήσι με το ομώνυμο ενετικό φρούριο. Ο κεντρικός πεζόδρομος της Βασιλέως Κωνσταντίνου θα γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε περιήγησή σας στην παλιά πόλη. Η πλατεία Συντάγματος, το σημείο συνάντησης που θυμίζει έντονα ιταλική piazza. Ελεύθερος χρόνος περίπου για βόλτα, φαγητό, και φυσικά καφέ με θέα το επιβλητικό Μπούρτζι.

Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση το απογευματάκι, μετά από μία υπέροχη Κυριακάτικη εξόρμηση, και επιστροφή νωρίς το βραδάκι!!!

Κόστος συμμετοχής: 15 / άτομο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
  • ΑΡΧΗΓΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ότι  αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

 

Start your journey