ΝΑΞΟΣ

ΝΑΞΟΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

2/9

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
295
αναλυτικά

Νάξος - Γύρος νησιού - Κέντρο νησιού
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Νάξος

Πρωινή συγκέντρωση στο λιμάνι. Επιβίβαση και αναχώρηση για Νάξο. Άφιξη στο νησί και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Naxos Holidays 3* στον Άγιο Γεώργιο ή Naxos Palace 4* στη Στελίδα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Δείπνο.

2η ΗΜΕΡΑ

Γύρος νησιού

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα χωριά, το Φιλώτι, χτισμένο πάνω σε τρεις λόφους στις πλαγιές του όρους Ζα. Στο κέντρο του χωριού βρίσκεται ο παλιός πύργος του Μπότσαρη του 17ου αιώνα. Επίσης θα θαυμάσουμε την κρήνη του 1841, τον Ναό της Παναγίας Φιλωτίτισσας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Απείρανθο με τους Βενετσιάνικους πύργους, τις καμάρες, τα πέτρινα σπίτια και τους κατοίκους που φορούν τοπικές ενδυμασίες. Θα τελειώσουμε την ξενάγησή μας με τον παραθαλάσσιο Απόλλωνα για να δούμε το μισοτελειωμένο Κούρο που αποδίδεται στον Απόλλωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η ΗΜΕΡΑ

Κεντρική Νάξος

Πρωινό και αναχώρηση για την κεντρική Νάξο. Πρώτος σταθμός μας το παλαιό κέντρο του νησιού, το χωριό Χαλκί, όπου θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια και θα επισκεφθούμε αποστακτήριο του παραδοσιακού ποτού κίτρου. Συνεχίζουμε για τη Μονή της Παναγίας Δροσιανής και το Σαγκρί, γνωστό για τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας. Επόμενος σταθμός μας η διάσημη παραλία της Αγίας Άννας, με το δάσος από κέδρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η ΗΜΕΡΑ

Νάξος

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το μπάνιο σας και στη συνέχεια σας προτείνουμε βόλτα στη γραφική Χώρα, για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια, να δείτε τα αξιοθέατα - και μην παραλείψετε να φωτογραφήσετε το ηλιοβασίλεμα από την Πορτάρα, την τεράστια πύλη του Ναού του Απόλλωνα. Μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Εισιτήρια Πειραιάς - Νάξος - Πειραιάς
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Naxos Palace 4* ή Naxos Holidays 3*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
   

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο φόρος διαμονής 1,50 € για το Naxos Holidays 3* & 3,00 € Naxos Palace 4* ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέα στο ξενοδοχείο

 

Πληροφορίες

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Start your journey