Μπόροβετς

Μπόροβετς

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

15/2 ● 16/2 ● 21/3 ● 22/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
215
αναλυτικά

Βουλγαρία

ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα-Μπόροβετς

Αναχώρηση το πρωί για το Mπόροβετς με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας, μέσα σε καταπληκτικό ελατοδάσος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Φιλιππούπολη

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη. Περιήγηση πεζή στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό θέατρο. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στο Μπόροβετς, δείπνο.

 

3η μέρα: Σόφια  

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα. Άφιξη στη Σόφια & άμεση ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα κ.ά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Μπόροβετς. Δείπνο.

 

4η μέρα: Μπόροβετς – Ρίλα - Μπλαγκόεβγκραντ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Ρίλα (καιρού επιτρέποντος), όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι και το μουσείο του, με τα ανεκτίμητα κειμήλια. Στη συνέχεια μεταφορά στο Μπλαγκόεβγκραντ. Η πόλη είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας. Βρίσκεται στην κοιλάδα του Ποταμού Στρυμόνα, στους πρόποδες των βουνών Ρίλα και Πιρίν, 100 χιλιόμετρα νότια από τη Σόφια, κοντά στα σύνορα με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Το Μπλαγκόεβγκραντ διαθέτει ένα πεζοδρομημένο κέντρο με αρχιτεκτονική διατηρημένη του 19ου αιώνα, με πολλά εστιατόρια, καφέ και μπουτίκ. Η πόλη είναι αδελφοποιημένη με τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: Μπόροβετς – Σαντάνσκι - Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Θα πραγματοποιήσουμε και μια σύντομη στάση στο Σαντάνσκι. Άφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia όπως στο πρόγραμμα
  • 3 ή 4  διανυκτερεύσεις διαμονή στο ξενοδοχείο Lion 4* ή παρόμοιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Τοπικός ξεναγός στη Σόφια
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική μέχρι 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Σημειώσεις:

  • Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα
Start your journey