ΜΠΑΛΙ

ΜΠΑΛΙ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

8 days

Αναχωρήσεις

13/2 ● 13/3 ● 20/3 ● 3/4 ● 24/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
1150
αναλυτικά

Σιγκαπούρη

ΜΠΑΛΙ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Μπαλί

Πτήση για το Μπαλί με ενδιάμεση στάση.

 

2η μέρα: Άφιξη στο Μπαλί

Μετά την άφιξη, τις πρώτες πληροφορίες για το εξωτικό νησί, θα τις λάβετε από τον ξεναγό σας κατά τη διάρκεια της μετάβασή σας στη διάσημη παραλιακή περιοχή Νούσα Ντούα. Χρόνος ελεύθερος για τακτοποίηση ξεκούραση και απόλαυσης των παροχών της μονάδας σας.

 

3η μέρα: «Η ομορφιά του Κινταμάνι»

Η συγκεκριμένη εκδρομή, ξεκινάει με τους παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ, που μας λένε ιστορίες από την αρχαία Ραμαγιάννα. Απολαύστε την ομορφιά και την επιδεξιότητα αυτού του χορού με την πρώτη σας στάση και μάθετε για την αιώνια σύγκρουση του καλού με το κακό. Ακολουθεί η επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό, για να δείτε από κοντά τη τέχνη της ξυλογλυπτική και να αγοράσετε από τη πηγή τους οτιδήποτε ξυλόγλυπτο επιθυμείτε. Επόμενος σταθμός η περιοχή Κινταμάνι, για να δείτε τη μαγευτική λίμνη Μπατούρ και το ενεργό ηφαίστειο του (1730 μ.) Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Τέλος θα επισκεφθείτε το Tampaksiring, για να προμηθευτείτε και εσείς το άγιασμά του- η κατά τους ντόπιους «πηγή νεότητας».

 

4η μέρα: Προαιρετική εκδρομή Μπατουκάρου - Ορυζώνες- Λίμνη Μπερατάν / Ούλουν Ντάνου

Προαιρετικά, ακολουθείστε μία διαδρομή στα βόρεια του νησιού με πρώτη επίσκεψη στους βασιλικούς ναούς του Μπατουκάρου, που περιβάλλονται από δάση, στους πρόποδες του ομώνυμου όρους και σε υψόμετρο 2270 μέτρων. Στη συνέχεια θα εντυπωσιαστείτε από την έκταση των ορυζώνων Jatiluwih. Ο εξωτικός χαρακτήρας, το λάξευμα του οροπεδίου και η τεράστια έκταση των ορυζώνων κόβουν πραγματικά την ανάσα και προσφέρουν το φυσικότερο πανόραμα στο νησί! Τέλος το σύμπλεγμα των τεσσάρων ναών «Πούρα Ούλου Ντάνου», κατασκευασμένο προς τιμή της θεάς του νερού «Ντάνου», φέρει τις τρεις ιερές αποχρώσεις λατρείας: Κόκκινο για το δημιουργό Βράχμα, μαύρο για τον ισορροπιστή του σύμπαντος Βισνού και λευκό για τον καταστροφέα Σίβα. Το σύμπλεγμα των ναών αυτών στη λίμνη Μπερατάν (δεύτερη μεγαλύτερη του νησιού και πηγή ύδρευσης των ορυζώνων), θεωρείται από τους λαμπρότερους και γραφικότερους ναούς του νησιού, αφού η αντανάκλαση τους στα ήρεμα νερά της λίμνης τους κάνει εντυπωσιακούς, ενώ το γύρω σκηνικό από τα βουνά χαρίζει ένα υπέροχο φωτογραφικό σκηνικό!

 

5η & 6η μέρα: Ελεύθερες

Ξεκουραστείτε ή δραστηριοποιηθείτε με τον καλύτερο τρόπο στο ποιητικό τμήμα του νησιού το Ούμπουντ. Ξεκινήστε με μία βόλτα στο δάσος των μαϊμούδων. Συνεχίστε με μία βόλτα με ελέφαντες. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας με ένα μοναδικό ράφτινγκ στον κοντινό σας ποταμό Αγιουνγκ και τέλος χαλαρώστε με ένα μασάζ σε ένα από τα πολυάριθμα μασάζ της περιοχής.

 

7η μέρα: Πτήση για Σιγκαπούρη

Ελεύθερος χρόνο μέχρι την απογευματινή σας μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ και πτήση προς τη Σιγκαπούρη.

 

8η μέρα: Πτήση και άφιξη στην Αθήνα

Ανταπόκριση για Αθήνα - πτήση επιστροφής και άφιξη την ίδια ημέρα.

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger)με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Boeing, με χρήση αποσκευής 20 κιλών (χωρίς φαγητό) • Διαμονή σε ξενοδοχείο Bali Nusa Dua Hotel 5* ή αντίστοιχο, με πρωινό • Μεταφορές εκδρομές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα (1 εκδρομή στο Μπαλί) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων.

 

Σημειώσεις: Η συγκεκριμένη αναχώρηση είναι οργανωμένη (όχι ομαδική), με κοινές υπηρεσίες εδάφους και χωρίς συνοδό από Αθήνα και με τοπικό άνθρωπο του γραφείου μας που θα σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει στις μεταφορές και ξενάγησή σας, αλλά και για να σας συμβουλέψει και σε κάθε σας απορία. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε άλλα ξενοδοχεία για τη διαμονή σας και σε άλλες περιοχές του Μπαλί. Στη περίπτωση που επιλέξετε να έχετε δύο γεύματα (ζεστό και κρύο μενού) στη μεγάλη πτήση, υπάρχει επιβάρυνση 40 ευρώ ανά διαδρομή. Οι αεροπορικές θέσεις είναι προαγορασμένες και δεν επιδέχονται αλλαγής. Μπορείτε να προαγοράσετε τη θέση σας εντός του αεροσκάφους, ακόμα και τη παροχή internet μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρησή σας, μέσω του γραφείου μας. Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο, είναι τα οικονομικότερα. Και μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση μ επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ή κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.

 

Surfing  bali

Το Μπαλί είναι δημοφιλές για το Surfing,  και εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά μαθαίνοντας Surf στην εξωτική θάλασσα του Μπαλί. 

 

Start your journey